Delia și-a mai luat o casă! Este incredibil cât a plătit pentru ea: "Îmi place, pentru că..."
in

Delia și-a mai luat o casă! Este incredibil cât a plătit pentru ea: „Îmi place, pentru că…”

Delia și Răzvan Munteanu și-au mai luat o casă.

Delia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vocea și talentul ei au adus-o unde este astăzi. Ea nu a avut mereu ceea ce și-a dorit;dar a luptat din greu, iar acum nu își face griji pentru nimic. Artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, duc o viață de lux la care mulți doar visează. Vedetele au o grămadă de bani și nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile lor.

Delia trăiește pe picior mare

Înainte de pandemie, ei au călăorit împreună în cele mai frumoase colțuri ale lumii. Mulți ar spune că au văzut tot ce era de văzut, dar au mai rămas multe locuri de explorat. Toată lumea știe că Delia iubește să călătorească și are și cu ce. Vedeta nu duce lipsă de bani, după cum se poate observa, iar recent și-a mai cumpărat încă o casă.

Jurata de la ”X Factor și de la iUmor este mândră de noua ei achiziție, care nu a fost deloc una ieftimă. Delia și Răzvan Munteanu și-au luat încă un penthouse, care este se pare fix ceea ce își doreau. Pentru noua lor achiziție au fost nevoiți să plătească 3 milioane de euro, o sumă impresionantă. Casa lor face parte dintr-un proiect foarte cunoscut de la noi din țară, potrivit profit.ro.

Delia și-a mai luat o casă! Este incredibil cât a plătit pentru ea: "Îmi place, pentru că..."

Se pare că penthouse-ul va avea 575 de metri pătrați. În plus, se va întinde pe etajele 19-20 ale unuia dintre cele două blocuri turn care se vor ridica în nordul Bucureștiului. Din câte a declarat Răzvan Munteanu ei plănuiau de ceva vreme să se mute, dar nu au găsit locul potrivit. Ei bine, acum nu se mai pune problema de așa ceva și abia așteaptă să își vadă noua casă.

„Cunosc foarte bine proiectul. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare.”, a declarat Răzvan Munteanu.

 

Fuego, mesaj îngrijorător pe Instagram. Artistul a reușit să își pună fanii pe jar: ”Am obosit”

Fuego, mesaj îngrijorător pe Instagram. Artistul a reușit să își pună fanii pe jar: ”Am obosit”

Delia și Smiley, mai buni decât Maluma. Ce loc ocupă în topurile internaționale cu noua piesă: "Sunt recunoscător"

Delia și Smiley, mai buni decât Maluma. Ce loc ocupă în topurile internaționale cu noua piesă: „Sunt recunoscător”