Delia și Smiley, mai buni decât Maluma. Ce loc ocupă în topurile internaționale cu noua piesă: "Sunt recunoscător"
in

Delia și Smiley, mai buni decât Maluma. Ce loc ocupă în topurile internaționale cu noua piesă: „Sunt recunoscător”

Delia și Smiley au cucerit lumea cu noua lor piesă.

Delia și Smiley și-a unit forțele, iar ieri au lansat împreună piesa „Ne vedem noi”. Au trecut ani buni de când cei doi nu au mai lansat nimic împreună. Au înregistrat piesa și au filmat videoclipul în mare secret. Nimeni nu se aștepta la o asemenea colaboare, dar fanii au fost extrem de încântați. Melodia a ajuns repede la inimile lor, drept dovadă se situează deja pe primele locuri în Trending-ul românesc.

Nu doar în țara noastră au avut succes din prima cu noua lor piesă, ci și în afară. Ei bine, la doar 24 de ore de la lansarea piesei, Delia și Smiley au ajuns în topurile internaționale. Nu există bucurie mai mare pentru ei în acest momente. Se pare că au ajuns chiar să depășească artiști precum Maluma sau Jennifer Lopez. Fiecare artist de la noi își dorește acest lucru, dar nu mulți reușeșc o asemenea performanță.

Delia și Smiley au dat lovitura cu „Ne vedem noi”

Fanii au sperat mulți ani ca artiștii să lanseze o altă piesă împreună. Au trecut 15 ani de la ultima lor colaborare, dar așteptarea a meritat. ”Ne vedem noi” a urcat repede pe primele locuri și i-a depășit pe Culiță Sterp sau pe Florin Salam. Cel mai probabil, Delia și Smiley se așteptau ca piesa lor să aibă succes, dar nici chiar așa.

Delia și Smiley, mai buni decât Maluma. Ce loc ocupă în topurile internaționale cu noua piesă: "Sunt recunoscător"

Ei bine, pe plan internațional, colaborarea lor se află pe locul 14. Asta da reușită! Cei doi sunt foarte mulțumiți de ceea ce au reușit să facă și sunt și extrem de recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă. Imediat ce Smiley a văzut cât de sus este noua lor melodie, el le-a transmis admiratorilor un mesaj emoționant.

”Este o dimineață perfectă! ”Ne vedem noi” a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesă și să afli că ea are deja un loc în topurile din toată lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-și poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o ascultă, celor care ne-au ajutat că ea să existe și echipelor noastre”, a spus Smiley.

Delia și-a mai luat o casă! Este incredibil cât a plătit pentru ea: "Îmi place, pentru că..."

Delia și-a mai luat o casă! Este incredibil cât a plătit pentru ea: „Îmi place, pentru că…”

Lino Golden trece prin momente grele! Artistul nu are voie să facă asta, după operație: ”Abia aștept să...”

Lino Golden trece prin momente grele! Artistul nu are voie să facă asta, după operație: ”Abia aștept să…”