Delia susține artiștii din România care au rămas fără venituri! A transmis un semnal de alarmă: ”Nu o să rămân indiferentă”

Delia este solidară și empatizează cu artiștii de la noi din țară care au rămas fără surse de venit.

Delia susține artiștii din România care au rămas fără venituri! A transmis un semnal de alarmă: ”Nu o să rămân indiferentă”

Delia este un artist desăvârșit, așa că nu putea să stea cu mâinile în sân când colegii ei de breaslă au de suferit în plan financiar, având în vedere restricțiile impuse de autorități din cauza situației actuale. Astfel, aceasta și-a exprimat punctul de vedere în mediul online și, de asemenea, este solidară cu toți artiștii care au rămas fără venituri și fără evenimente.

Artiștii din toate colțurile lumii se numără printre cei mai afectați în contextul pandemiei de coronavirus. Nu este vorba doar despre cântăreți, ci și despre dansatori, instrumentiști, formații, organizatori și lista poate continua.

În mediul online, diferite vedete au tras un semnal de alarmă cu privire la situația actuală. Foarte mulți oameni se află într-o situație critică, găsindu-se în imposibilitatea de a mai genera venituri pentru ei și pentru familiile lor. Cei mai mulți dintre artiști duc o luptă cu aceste neajunsuri și cu faptul că autoritățile impun reguli care le afectează în mod vizibil și profund viața.

Delia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Are foarte mulți admiratori înrăiți în mediul online și o duce foarte bine. Chiar dacă situația actuală nu se răsfrânge și asupra ei, acest lucru nu înseamnă că tot ceea ce există în jurul său trebuie ignorat.

Vedeta face parte din această industrie și este revoltată din cauza faptului că mulți colegi de-ai ei se confruntă cu situații destul de neplăcute în aceste momente.

Delia empatizează cu artiștii care întâmpină probleme financiare

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit! Despre instrumentiști, dansatori, sunetiști, tehnicieni, despre oamenii nevăzuți din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment. Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenței. E absolut NORMAL să susțin o asemenea petiție pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăși această perioadă”, a scris Delia pe Instagram.

Delia susține artiștii din România care au rămas fără venituri! A transmis un semnal de alarmă: ”Nu o să rămân indiferentă”

Delia nu este singura care susține această cauză. După ce artista a postat acest mesaj dur, însă extrem de real și actual, mai mulți artiști mari din industria muzicală de la noi din țară au susținut punctul de vedere al Deliei și, în același timp, pe ceilalți artiști care au rămas fără loc de muncă.

Bineînțeles, punctul de vedere al Deliei și petiția în sine au fost înțelese total greșit de unii răutăcioși. Aceștia susțin faptul că Delia, printre alte vedete, „are bani de Maldive momentan, dar cere și de la stat”, așa că artista s-a găsit nevoită să lămurească situația prin acest mesaj.