Delia, vacanță cu peripeții. Vedeta aproape a fost bătută de un localnic: „Nu mi-a fost frică nicio secundă de nimic”

Delia a avut parte de o vacanță neașteptată.

Delia iubește să călătorească, iar toți fanii ei știu acest lucru despre ea. Vedeta a mers prin toate colțurile lumii, dar mai are atât de multe locuri de vizitat. Este mereu nerăbdătoare să încerce lucruri noi, iar amintirile pe care le are sunt de neuitat. Este, de asemenea, extrem de curioasă și a avut parte de experiențe despre care vorbește mereu cu zâmbetul pe buze.

Diva știe cum să se bucure de fiecare moment al vieții și nimeni din țara asta nu a călătorit atât de mult precum ea. Niciodată nu pleacă singură în drumeții, ci însoțită de soțul ei sau de alți prieteni. Adesea iubește să strângă gașcă mare și să vadă locuri mai puțin vizitate de turiști. Într-una dintre vacanțele sale din Etiopia, cântăreața l-a supărat extrem de tare pe un localnic.

Delia, dornică de aventură în Etiopia

Artista este extrem de activă pe social media, unde și-a făcut chiar și un cont pe care postează doar imagini realizate în vacanță. La un moment dat, ea le-a spus fanilor că va face chiar și vloguri de călătorie, dar până acum nu s-a apucat de treabă. Pentru că a vrut să realizeze o imagine inedită, vedeta era pe punctul de a se întoarce bătută din vacanță.

Acum ceva vreme, Delia și Răzvan Munteanu au plecat în regiunea Omo Valley, din Etiopia de Sud. Au vizitat un trib de băștinași, iar la un moment dat a făcut o greșeală care ar fi putut să o coste scump. Ea a vrut să o pozeze pe partenera unui localnic, care avea un aspect deosebit. El nu a înțeles ideea și a început să o amenințe pe vedeta noastră.

La un moment dat am văzut o femeie cu niște cozi, cu niște împletituri. Era o femeie din trib, cu un copil în brațe. Cred că alăpta și am făcut poze și eu. Ea era normală, zâmbea, își vedea de treabă. La un moment dat se aude așa…unu care vine cu o toporișcă urlând în limba lui. (…)Era pe agresiv…să te bată. L-am liniștit, i-am explicat că n-am știut, că suntem turiști. El era ”aici este casa mea, femeia mea”, a povestit Delia.

Delia, vacanță cu peripeții. Vedeta aproape a fost bătută de un localnic: „Nu mi-a fost frică nicio secundă de nimic”

Nu mi-a fost frică nicio secundă de nimic”, a mai spus ea.