Demi Lovato a încins imaginația tuturor! Vedeta s-a pozat fără sutien: „Toată viața mi-am urât sânii”

Asta da imagine, Demi Lovato!

Demi Lovato a încins imaginația tuturor! Vedeta s-a pozat fără sutien: "Toată viața mi-am urât sânii"

Demi Lovato este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și duce o viață la care mulți doar visează. Se bucură din plin de viața ei și este mai fericită ca oricând. Actrița a dat dovadă de mai multe ori că este o femeie puternică, deși a trecut prin momente grele. Ea și-a păstrat zâmbetul pe buze indiferent de situație.

Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta avut grave cu drogurile. La un moment dat, a făcut chiar și o supradoză și a avut noroc că a scăpat cu viață. Cu timpul, a reușit să scape de ele și a trecut printr-o perioadă grea și lungă de recuperare.

Demi Lovato: „Toată viața mi-am urât sânii”

A fost o femeie norocoasă, pentru că a avut alături de ea oamenii potriviți. Nici fanii ei nu au lăsat-o la greu și au susținut-o în cele mai grele momente din viața ei. Au trecut doi de la supradoză, timp în care viața ei s-a schimbat în totalitate. A învățat multe lucruri, inclusiv să aibă grijă mai mare de ea și să se prețuiască la adevărata ei valoare.

Demi Lovato a încins imaginația tuturor! Vedeta s-a pozat fără sutien: "Toată viața mi-am urât sânii"

Drept dovadă acum are și mai multă încredere în ea. Recent, a postat o imagine care le-a atras atenția tuturor. Ea s-a pozat cu sânii la vedere, deși nu i-au plăcut niciodată. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Aceștia au apreciat-o pentru curaj și se bucură că acum are încredere în ea. Demi Lovato arată extrem de bine, chiar dacă la un moment dat a avut probleme chiar și cu kilogramele în plus. Ei bine, cântăreața a mai reușit să facă un pas important.

”Știți ce este amuzant? Că nu am avut niciodată bustul pe care mi l-am dorit până nu am început să mânânc ce am vrut. Toată viața mi-am urât sânii mici. De când am început să renunț la restricții, am obținut ce mi-am dorit. Aceasta sunt eu. Asta să fie o lecție. Trupurile noastre vor face ceea ce trebuie când vom renunța să le mai controlăm”., a scris Demi Lovato în descrierea imaginii.