Denisa de la ”Bambi” urcă pe culmile succesului! Cu ce afacere a dat lovitura când toți artiștii sunt la pământ

Densia Tănase a dat lovitura în lumea afacerilor împreună cu sora sa. Cu ce se ocupă vedeta acum după ce a renunțat la muzică?

Denisa de la ”Bambi”, pe culmile succesului! Cu ce afacere a dat lovitura când toți artiștii sunt la pământ

Densia Tănase o duce din ce în ce mai bine din punct de vedere profesional! Chiar dacă ne aflăm într-o situație destul de delicată, în care mai ales artiștii au foarte mult de suferit, iată că Denisa, fosta componentă a trupei ”Bambi”, o duce mai bine ca niciodată. Și-a deschis o afacere care a prins extrem de bine, iar acum se bucură de un succes la care mulți doar visează.

Cele două surori, Denisa și Raluca, s-au reprofilat. Au lăsat muzica pentru alții, alegând să meargă pe un drum cu totul diferit dar cât se poate de profitabil. Nu mai există nicio urmă de îndoială în privința faptului că Denisa are un succes imens. Ea a reușit să își cumpere nu unul, ci două apartamente de vis într-o locație de lux, mai exact în Dubai.

Cu toate că are numai 33 de ani, frumoasa blondină a știut foarte bine care domeniu este cel mai profitabil. Zis și făcut! Atât Denisa, cât și Raluca se preocupă acum de o afacere extrem de profitabilă cu parfumuri de o calitate superioară.

Denisa Tănase, afacere de mare succes

În mod cert drumul pe care Denisa l-a ales nu a fost deloc ușor. A însumat foarte multă muncă, dedicare și concentrare în acest sens. Nimic nu ar fi fost posibil fără dăruire și pasiune din partea ei. Pentru ca pasiunea să se transforme în afacere a fost nevoie de foarte mult efort și disciplină.

Denisa de la ”Bambi”, pe culmile succesului! Cu ce afacere a dat lovitura când toți artiștii sunt la pământ

Vedeta a urmat niște cursuri specializate la Summer School la ISIPCA – Paris. Este una dintre cele mai renumite şcoli de parfumerie din lume, înfiinţată de Guerlain.

Fiind la început ea a avut și susținere mare din partea iubitului, nimeni altul decât omul de afaceri Mircea Brânzei. În prezent ea deține propriul brand de parfumuri şi produse cosmetice: My Geisha.

Într-un singur an artista a deschis aproape 25 de magazine în toată ţara. Urmează ca în luna decembrie să deschidă un altul în Viena, dar şi un magazin în regim de franciză la Bruxelles.