Denisa Hodișan este în culmea fericirii. Cum a fost surprinsă vedeta de Flick: „Învățați de la el”

Denisa Hodișan îl iubește la nebunie pe Flick.

Denisa Hodișan este în culmea fericirii. Cum a fost surprinsă vedeta de Flick: „Învățați de la el”

Denisa Hodișan și Flick formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Artiștii au fost extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. De când s-au căsătorit, lucrurile s-au mai schimbat. Aceștia au început să discute cu fanii lor despre cele mai importante momente din viața lor.

Anul acesta a fost unul extrem de important pentru ei. În vara acestui an, ei și-au unit destinele în Grecia, în mare secret. Admiratorii au aflat despre nunta lor, abia la câteva zile după, când ei au decis să posteze câteva imagini de la marele eviniment.

Denisa Hodișan primește cadouri frumoase de la Flick

Exact așa s-a întâmplat și în cazul cununiei religioase. Ei au decis să le povestească internauților ce s-a întâmplat, abia la o zi după. Ei bine, aceștia nu s-au supărat, ba din contră le-au transmis toate gândurile lor bune. Cel mai probabil, au dorit să se bucure de moment în liniște, fără să fie deranjați.

Denisa Hodișan și Flick nu ezită să își arate faptul că se iubesc zilnic. Uneori postează imagini pe Instagram, în care își fac declarații de dragoste. Flick îi scrie frumoasei sale iubite cele mai profunde versuri, care o emoționează până la lacrimi, iar asta nu este tot.

Denisa Hodișan este în culmea fericirii. Cum a fost surprinsă vedeta de Flick: „Învățați de la el”

Soțul ei are grijă să se simtă cea mai norocoasă femeie din lume în fiecare moment al vieții ei. De cele mai multe ori o surprinde cu niște cadouri superbe, de care se bucură enorm. Recent, ea le-a povestit fanilor ce surpriză plăcută i-a făcut Flick. El este extrem de atent la detalii, iar ea adoră asta la el. În plus, și-a sfătuit urmăritorii să îl ia drept exemplu și să se comporte la fel cu cele mai importante femei din viețile lor.

„Am primit flori și după cum știți, de când am veni aici vaza nu a fost goală niciodată.[…] Dacă nu sunteți atât de romantici și atenți cum este soțul meu, învățați de la el, chiar e foarte important.”, a spus Denisa Hodișan.