Denisa Hodișan, mândră de soțul ei. Poeziile lui Flick au ajuns în manualele școlare: ”Copiii învață ceva tare”

Poeziile lui Flick au un real succes.

Denisa Hodișan, mândră de soțul ei. Poeziile lui Flick au ajuns în manualele școlare: ”Copiii învață ceva tare”

Denisa Hodișan nu se aștepta la una ca asta! Ei bine, se pare că poeziile soțului ei, Flick, au ajuns acolo unde nu se așteptau. Este vorba despre manualele școlare. Ea nu s-a putut abține și a împărtășit întregul moment cu toți fanii ei de pe Instagram. Este mândră de ceea ce a reușit el și pur și simplu s-a bucurat enorm când a văzut.

Denisa Hodișan este mândră de Flick

Poeziile lui Flick sunt apreciate de toată lumea. Nu degeaba acesta este numit ”Domul Rimă”. El face versuri în orice situație s-ar afla și acestea ajung pe internet. Se bucură de un succes imens, iar una dintre ele a ajuns în manualele școlare. Ce și-ar putea dori mai mult?

Imediat ce a văzut asta, Denisa Hodișan a postat un mesaj pe rețelele sociale. Le-a dat vestea cea mare tuturor, vizibil emoționată pentru el. A filmat repede un video, dar a și postat un text care le-a atras imediat atenția internauților.

”Vreau să vă spun că eu când am început să vorbesc cu soțul meu și-mi tot citea poezii și ne petreceam nopțile la telefon, ascultând poeziile sale geniale, mă tot gândeam cât de mândră aș fi, dar și cât de mult mi-aș dori, ca în viitor, copiii noștri să învețe poeziile lui sau să fie în manuale. Acum vă spun că acest lucru s-a întâmplat și în cărțile de testare sunt acum poeziile lui Flick. În sfârșit, copiii învață la școală ceva tare!”, a spus Denisa Hodișan pe Instagram.

Denisa Hodișan, mândră de soțul ei. Poeziile lui Flick au ajuns în manualele școlare: ”Copiii învață ceva tare”

Flick a avut și el ceva de zis, imediat după ce ea a făcut publică reușita lui. Este extrem de fericit că s-au întâmplat lucrurile așa și nici nu avea cum să fie altfel. Cel mai probabil, și-a dorit mereu acest lucru.

”Mă bucur enorm pentru că s-a întâmplat acest lucru și mă bucur că unii oameni s-au gândit ca ceea ce am scris eu să ajungă în atenția copiilor”, a adăugat Flick.

Denisa Hodișan și Flick formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cele două vedete se bucură din plin de fiecare clipă împreună. Sunt mai fericiți ca niciodată și au planuri mari de viitor. În plus, zilele trecute ei au făcut și cununia religioasă, iar la eveniment au participat cele mai importante persoane din viața lor. A ieșit fix așa cum au visat și au reușit să atragă privirile tuturor.