Deputat USR, atac fără precedent la adresa lui Rareş Bogdan: Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani

Deputatul USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, îl acuză pe europarlamentarul Rareş Bogdan că „a mâncat bani frumoşi de la multe instituţii de stat”.

Deputat USR, atac fără precedent la adresa lui Rareş Bogdan: Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani

Deputatul susţine că motivul pentru care Rareş Bogdan critică USR-PLUS este că au închis „robinetul cu bani” şi concediază managerii „care îi umpleau de lovele”.

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareş Bogdan! Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituţiile de stat în general: Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc. Oriunde şi-au putut planta oameni în consiliile de administraţie, peneliştii au furat de au rupt.

Rareş Bogdan a fost acţionar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deţinut şi un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareş Bogdan a mâncat bani frumoşi de la mai multe instituţii de stat printre care şi de la Spitalul Judeţean Cluj. Dovada o aveţi în documentul ataşat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Judeţean Cluj, Petrică Şuşca.

De aceea atacă Rareş Bogdan pe unde poate conducerea USR şi miniştrii USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani şi le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.