Despartire soc in lumea tenisului. Decizia e una dureroasa pentru ambii: „Inca ne iubim”

Cel mai mediatizat cuplu din lumea tenisului, cel format din ucraineanca Elina Svitolina si francezul Gael Monfils, a devenit istorie.

Despartire soc in lumea tenisului. Decizia e una dureroasa pentru ambii: "Inca ne iubim"

Nimic nu anunta ruptura dintre Elina (26 de ani, locul 5 WTA) si Gael (34 de ani, locul 11 ATP), de vreme ce s-au afisat extrem de fericiti impreuna inclusiv la turneul Australian Open aflat inca in desfasurare.

Gael Monfils se desparte de Elina Svitolina. Relatia amoroasa dintre tenismenul francez si jucatoarea ucraineana va fi intrerupta, potrivit unui anunt facut de acestia pe Instagram.

„Elina si cu mine am decis sa luam o pauza in relatia noastra. Decizia a fost incredibil de dificila, pentru ca inca avem dragoste unul pentru celalalt… dar e vorba despre doi prieteni care realizeaza ca e timpul sa isi ofere spatiu, ajutandu-ne ambii reciproc sa ne traim cele mai fericite si implinite vieti posibile. Nu vom comenta mai mult de atat si va multumim anticipat pentru ca ne respectati intimitatea,” a scris Gael Monfils pe Instagram.

Monfils are parte de greutati in viata profesionala, francezul pierzand in primul tur la Australian Open, al 6-lea turneu consecutiv in care Gael Monfils este eliminat in primul tur. „Nu am nicio incredere in mine. As vrea sa ma trezesc din acest cosmar, dar nu pot. Nu stiu cand se va termina. E greu. Muncesc ca un caine, dar nu functioneaza. De fiecare data cand ies pe teren ma simt judecat. Am pierdut din nou. Nu pot servi, joc prost. Sunt sincer cu mine si stiu ca e un proces care va dura,” a afirmat Gael Monfils in fata ziaristilor prezenti la Melbourne.

Despartire soc in lumea tenisului. Decizia e una dureroasa pentru ambii: "Inca ne iubim"

Nu este prima data cand Gael Monfils si Elina Svitolina se despart, ei au mai facut-o la inceputul anului 2019, cand au fost separati timp de aproximativ sase luni.

Totusi, printr-o postare comuna pe retelele de socializare, Svitolina si Monfils au hotarat sa ia o „pauza”. „Decizia a fost incredibil de dificila, deoarece inca ne iubim unul pe altul. Am realizat ca e timpul sa ne acordam ceva spatiu si sa ne ajutam reciproc pentru a trai in cel mai fericit mod cu putinta. Nu vom comenta dincolo de acest lucru si va multumim tuturor anticipat pentru respectarea vietii noastre private”, a fost mesajul care a socat lumea tenisului.