Despărțire șoc în showbiz! Oana Roman și soțul ei și-au spus adio! Marius Elisei a rămas cu afacerea profitabilă a vedetei!

Este știrea momentului legată de separarea celor doi foști parteneri. Cea care a anunțat ruptura a fost chiar Oana Roman.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa lui Marius Elisiei. Ce a spus despre soțul Oanei Roman: „Ți-am auzit strigătul de disperare”

Oana Roman și tatăl fetiței ei, Marius Elisei s-au despărțit chiar înainte de sărbători. Vedeta a dat din din casă despre ceea ce se întâmplă acum cu viața ei.

În urma separării, fiica lui Petre Roman a rămas se pare cu buza umflată. Asta pentru că soțul ei a decis să își însușească integral afacerea de familie.

Fosta prezentatoare a fost părăsită

Din declarațiile Oanei se pare că cel care a decis ca drumurile lor să se despartă a fost chiar Marius Elisei. Vedeta s-a destăinuit în fața urmăritorilor ei de pe Instagram în ceea ce privește acest moment de cumpănă.

Fosta prezentatoare a precizat că tatăl fetiței ei a decis din proprie inițiativă să pună stăpânire pe afacerea pe care ea a ridicat-o. Oana a apărut transfigurată la față și a povestit cu lux de amănunte ce se va întâmpla acum cu brand-ul respectiv. Cu lacrimi în ochi, ea a mărturisit că își va vedea în continuare de viață singură, atât pe plan personal cât și profesional.

„Dragii mei vă sunt datoare cu o explicație legată de întreruperea colaborării mele cu acest brand. Ca să am o explicație cât se poate de decentă vă spun că nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere gândind că este o afacere de familie însă se pare că doar eu am crezut acest lucru.” , a spus vedeta.

Despărțire șoc în showbiz! Oana Roman și soțul ei și-au spus adio! Marius Elisei a rămas cu afacerea profitabilă a vedetei!


Oana a ținut să specifice că soțul ei a rămas cu o afacere profitabilă, având în vedere că brandul de haine lansat de cei doi a adus mulți bani în familia lor.

„Este un proiect care a avut succes de la început, profitul a existat încă din prima săptămână.” , a mai adăugat aceasta.

Fiica lui Petre Roman le-a spus fanilor ei că momentan decizia de separare este cea mai bună având în vedere că ea trebuie să se concentreze momentan pe îngrijirea mamei.

„O să îmi văd de drumul meu atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și al celei personale. Este cea mai bună decizie.” , a explicat Oana vizibil afectată.

Pe pagina de internet a brandului respectiv, vedeta apare încă în imaginile care ilustrează piese de îmbrăcăminte pe care cei doi le comercializau. Fosta prezentatoare a specificat că își dorește ca imaginea ei să nu mai fie asociată cu acest concept.

Despărțire șoc în showbiz! Oana Roman și soțul ei și-au spus adio! Marius Elisei a rămas cu afacerea profitabilă a vedetei!

Nu este prima dată când Oana și soțul ei au ajuns într-un punct de acest gen. Anul trecut, tot înainte de sărbători cei doi și-au spus din nou adio, soțul vedetei fiind cel care a plecat de acasă. După o perioadă Marius s-a întors în căminul conjugal, iar lucrurile păreau să funcționeze perfect între ei.

De curând foștii parteneri s-au mutat într-o vilă de la marginea Bucureștiului pe care au amenajat-o după bunul plac. Alături de ei locuia și mama Oanei, Mioara Roman, cu care soțul acesteia nu se înțelegea întotdeauna. Nu se știe încă motivul separării dintre cei doi, mai ales că fosta prezentatoare nu a precizat dacă mărul discordiei din trecut este valabil și acum.