Monica Gabor și-a reluat viața în America, dar fără Mr. Pink, cu care nu s-a împăcat.

Ține însă legătura și se află în relații foarte bune cu el. Românca a rămas angajată la firma afaceristului chinez și are grijă de Anthony, băiețelul miliardarului.

Monica Gabor nu s-a împăcat cu Mr. Pink

În ciuda faptului că s-a întors în America după escapada petrecută alături de Ramona Gabor în Grecia și apoi în Dubai, românca e singură. Zvonul cum că Monica Gabor s-ar fi împăcat cu Mr. Pink s-au dovedit, ulterior, a nu fi adevărat.

Se pare că frumoasa româncă a rămas în continuare angajată la firma lui Mr. Pink. Printre îndatoririle acesteia, Monica Gabor trebuie să aibă grijă și de fiul pe care afaceristul chinez îl are cu altă femeie. Numele lui este Anthony și se înțelege de minune atât cu Monica, cât și cu Irinuca, fiica pe care aceasta o are cu Irinel Columbeanu.

Profa de engleză pentru afacerea lui Mr. Pink

Monica Gabor s-a instalat cu fiica ei, Irina, în apartamentul din Beverly Hills. Acesta a fost achiziționat printr-una din companiile asiaticului la care ea era acționară, de unde românca nu-și mutase niciun bagaj înainte de a pleca în vacanță. Mai mult, aceasta a rămas angajată la firma fostului iubit și, potrivit unei personae apropiate ei, predă engleza și la o școală frecventată de cetățeni imigranți.

În plus, Monica intenționează să-și deschidă propria afacere, după câteva încercări eșuate. Aflată în America, ea și-a mai încercat norocul și-n domeniul vestimentar, dar fără prea mare success, nereușind să impună pe piață produsele ”Lhamo”.

Apoi, Monica a încerat să dezvolte o platformă online, ”igolive”, în genul Facebook-ului, doar că investiția nu făcea decât să acopere cheltuielile. Românca s-a ocupat, totodată, de promovarea buturii energizante a lui Mr. Pink, aflându-se la baza organizării evenimentelor cu staff, la are au articipat vedete de talie internațională.