Dezastru pentru Viviana Sposub. Vedeta TV trece prin clipe de groază

Viviana Sposub are parte de momente extrem de grele la concursul Ferma: săteni versus orășeni. Aceasta este una dintre concurentele favorite, însă ultima perioadă nu a fost deloc benefică pentru vedetă.

Dezastru pentru Viviana Sposub. Vedeta TV trece prin clipe
Dezastru pentru Viviana Sposub. Vedeta TV trece prin clipe

Viviana Sposub este extrem de apreciată la emisiunea „Ferma”, cu toate aceastea iubita vedetă a anunțat că trece prin clipe grele. Se pare că încercările nu ocolesc pe nimeni, indiferent de cât de faimoasă sau de succes este acea persoană.

Cum a apărut Viviana la „Ferma”

Aceasta are parte de apariții din ce în ce mai incendiare în ultima perioadă. Ba mai mult, a devenit chiar un exemplu pentru colegele de platou, asta după ce o concurentă a renunțat la rusine și a întreținut relații intime cu un alt favorit de la „Ferma”.

Într-una dintre edițiile anterioare, Viviana Sposub nu s-a mai prezentat așa cum o știam cu toții, veselă și plină de energie. Aceasta a devenit tot mai tristă și nu ezită să arate cât de dor îi este de noul său iubit, George Burcea.

În cadrul emisiunii, vedeta a fost pedepsită. Aceasta a primit provocarea de a vorbi, pentru zece minute, cu un buștean pe numele Mutulică. Ea trebuia să își imagineze că acel obiect este însăși George Burcea.

Dezastru pentru Viviana Sposub. Vedeta TV trece prin clipe
Dezastru pentru Viviana Sposub. Vedeta TV trece prin clipe

În acel moment, Viviana a avut o reacție neașteptată. Aceasta a fost foarte blândă, dar și emoționată. Vedeta de la Ferma i-a povestit că are impresia că toți colegii săi de platou îi poartă pică, din cauza relației cu George Burcea.

“George, vezi cum m-ai lăsat între oamenii ăștia, care sunt atât de invidioși pe relația noastră și pe bucuria noastră și pe tot ce s-a creat aici între noi, dar nu-i nimic. M-ai lăsat între hiene, dar m-am descurcat, cum ți-am promis. Totul merge conform planului nostru, conform strategiei noastre”, a povestit Viviana.

Viviana, tot mai mult cu gândul la Burcea

Relația dintre Viviana și George Burcea a început la Ferma. Cei doi au devenit foarte apropiați în momentul în care fostul soț al Andreei Bălan a intrat în competiție. Ulterior, relația dintre ei a devenit atât de puternică, încât au început să continue relația și în viața reală. După ce filmările au luat sfârșit, Viviana și George s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Din acest motiv, ei au fost nevoiți să intre în izolare. Astfel au ajuns să stea în carantină, împreună, de unde au ținut în permanență legătura cu fanii emisiunii și nu au ezitat să vorbească despre relația lor. Până în prezent, cei doi nu s-au mutat împreună, deoarece au ales să se mai bucure puțin de libertate. Cu toate acestea, Viviana și fostul soț al Andreei Bălan sunt tot mai fericiți și gata să treacă împreună peste orice.