Dezvaluire bombă! S-a aflat cine l-ar fi turnat pe milionarul Alex Bodi la poliție. Răzbunarea fostei soții pe care o obliga să se prostitueze îi aduce ani grei de pușcărie?

Este vestea momentului în cazul care a ținut astăzi primele pagini ale ziarelor. Au ieșit la iveală mai multe informații din dosarul în care milionarul apare ca având la activ fapte extrem de grave.

Dezvaluire bombă! S-a aflat cine l-ar fi turnat pe milionarul Alex Bodi la poliție. Răzbunarea fostei soții pe care o obliga să se prostitueze aduce ani grei de pușcărie?

Milionarul Alex Bodi a fost săltat pe mascați în urmă cu aproape 48 de ore. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu apare într-un dosar greu al lumii interlope. Alături de alte nume celebre în această zonă,  afaceristul figurează că ar fi luat parte în trecut la fapte grave.Vestea că afaceristul din Mediaș a fost la audieri pentru proxenetism a șocat întreaga țară.

 Cine i-a dorit răul milionarului?

Încet încet ies la iveală detalii absolut neașteptate din dosarul în care milionarul Biancăi Drăgușanu este cercetat. Se pare că acesta ar fi fost turnat la poliție chiar de către femeia pe care a dus-o la altar în urmă cu câțiva ani. Iulia Sălăgean, penultima soție a lui Alex Bodi cu care milionarul se afla anul trecut în plin scandal ar fi făcut acest gest. Femeia le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a fost nevoită să se prostitueze în Germania pentru a-i aduce bani afaceristului.

Dezvaluire bombă! S-a aflat cine l-ar fi turnat pe milionarul Alex Bodi la poliție. Răzbunarea fostei soții pe care o obliga să se prostitueze aduce ani grei de pușcărie?

Mai mult, în scrierile dosarului ar fi regăsite detalii despre modul în care aceasta era supusă unor presiuni de afaceristul Bodi Alexandru Nicolae. Motivul pentru care fostul Biancăi adoptase o astfel de atitudine față de femeia care i-a dăruit și un copil a fost în principiu datorat faptului că aceasta nu producea suficienți bani.

Iulia Sălăgean are statutul de victima în dosarul actual, în care descrie că a practicat prostituția în Frankfurt în perioada 2014-2016 în locații cunoscute în statul german drept FKK. Iulia a menționat că a cunoscut și alte fete care erau de altfel obligate să se prostitueze sub îndrumarea clanului din care se pare că inclusiv Alex Bodi ar fi făcut parte. În același dosar apare și numele unuia dintre cei mai de temut interlopi, Adrian Tamplaru. Acesta a fost de altfel și nasul de cununie la nunta milionarului cu Iulia.

În referatul întocmit de procurorii DIICOT Craiova se cere arestarea pentru 30 de zile a lui Alex Bodi. În cursul zilei de astăzi, acesta a fost audiat de procurori peste 10 ore. Deocamdată nu s-a aflat ce au decis încă soarta acestuia însă cel mai probabil în următoarele ore se va întâmpla și acest lucru.

 Scandal după scandal cu fosta soție

Alex Bodi s-a aflat încă de la despărțirea de Iulia într-un scandal constant cu aceasta. Anul trecut, milionarul a dat-o în judecată. În ultimle luni cei doi ar fi ajuns într-un fel sau altul la pace. Mai mult, afaceristul ar fi ajutat-o pe fosta sotie să se mute în București alături de fetița lor. În cursul săptămânii trecute pe contul de socializare al Biancăi au apărut imagini cu cele două foste ale afaceristului, semn că acestea au devenit între timp prietene.