Dezvăluiri dureroase despre Vulpița și Viorel: „Nu mai au bani deloc”

Au fost pe val luni întregi și păreau convinși că nimic nu le poate spulbera succesul. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel au trăit vremurile lor de glorie și s-au întors la viața săracă pe care o duceau înainte.

Dezvăluiri dureroase despre Vulpița și Viorel: „Nu mai au bani deloc”

Se pare că ultimele apariții la Acces Direct nu le-au mai adus în buzunare sumele de odinioară, astfel că viața pe care o duc acum Vulpița și Viorel este, iarăși, una plină de lipsuri. Mai mult, urmăritorii acestora au observat că lipsesc de pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiau să posteze zilnic ceva, pentru fanii virtuali.

Apropiații ne-au dezvăluit că Vulpița și Viorel au ajuns la fundul sacului și, cel mai probabil, nu mai au bani pentru a plăti telefoanele pe care le folosesc – de aici și lipsa de pe rețelele de socializare.

„S-au lăfăit cât au putut, s-au dat mari, acum nu mai au bani deloc. Cred că nu mai au bani nici să-și plătească telefoanele, mi se pare că Acces Direct le plătea. Îi ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mâncare. Chiar li s-a dat șansa să muncească, să-și câștige pâinea, pe lângă ce primeau de la Antena 1, puteau face mai mult.

Dar ei sunt leneși și comozi și nu prea le place munca. Se mai duc așa, cu ziua, pe la unul sau pe la altul, dar mai mult de 50-100 lei pe zi nu câștigă, depinde ce muncă prestează: Viorel mai taie lemne, mai repară câte ceva. Veronica mai mergea la câmp când era vară, acum e iarnă, nu se mai muncește în agricultură”, sunt detaliile primite din partea unui apropiat al soților Stegaru.

Dezvăluiri dureroase despre Vulpița și Viorel: „Nu mai au bani deloc”

Mirela Vaida nu i-ar mai fi vrut în emisiune pe Vulpița și Viorel

Deși reîntorși pe micul ecran, Vulpița și Viorel nu au mai avut parte de același succes ca odinioară. Cei doi soți din Blăgești au părăsit emisiunea și o doamnă cu suflet mare dintr-un sat din Buzău le-a dat chiar și o casă, pentru a putea locui departe de familia cu care s-au certat de atâtea ori. Într-un final, Mirela Vaida a avut o reacție dură la adresa celor doi, după ce ea și echipa emisiunii de la Antena 1 s-au străduit să le ofere un trai mai bun.

„Nu meritati nimic. Dacă ați stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste șanse enorme, să faceți școală, să vă luați permis auto etc, să câștigați niste bani, dar ați dat cu piciorul, atunci înseamnă că sunteți… fãrã cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida.