Diana Munteanu, la un pas de anorexie? Fanii au intrat în panică: ”Ai slăbit foarte mult, îți scapă silueta de sub control” / FOTO

Diana Munteanu a atras foarte multe critici în mediul online din cauza felului în care arată.

Diana Munteanu, la un pas de anorexie? Fanii au intrat în panică: ”Ai slăbit foarte mult, îți scapă silueta de sub control” / FOTO

Diana Munteanu, acum ceva vreme, întorcea capul oricărui bărbat pe stradă. Acum lucrurile nu mai stau la fel, pentru că vedeta s-a tranformat total. După ce a slăbit extrem de mult, fanii au început să o considere a fi anorexică și că are probleme grave de sănătate.

Cu toții o știm pe Diana Munteanu atunci când era o femeie cu niște forme extrem de apetisante, cu o doză de senzualitate mereu la purtător, cu chipul senin și cu o atitudine mereu pozitivă. Cam așa apărea pe micile ecrane și, trebuie să recunoaștem, avea o carismă cum rar se mai întâlnește acum la vedetele din țara noastră.

Odată cu trecerea timpului, Diana Munteanu a descoperit că statutul de femeie cu forme și apetisantă nu o caracterizează, așa că a început să facă schimbări în acest sens.

Diana Munteanu și-a speriat de-a binelea fanii cu noua sa siluetă

Diana Munteanu nu mai e aceeași persoană de acum ceva timp. Prezentatoarea TV a ajuns să fie extrem de slabă, iar formele care odinioară au consacrat-o lipsesc cu desăvârșire. Mulți fani care o admiră pe rețelele de socializare sunt de aceeași părere și au încercat, în nenumărate ori, prin diferite comentarii, să îi atragă atenția cu privire la acest aspect.

Aceștia cred că Diana a exagerat cu dietele și că este cazul să ia o pauză de la ele. În ciuda acestui lucru, vedeta se declară a fi mai mult decât mulțumită de felul în care arată și nu și-ar dori să facă schimbări în sensul ăsta.

Dacă unii dintre fani și-au exprimat opinia într-un mod politicos, alții au apelat la critici spunând despre ea că suferă de anorexie.

”Esti anorexica deja/ Diana erai superba! Ai slăbit foarte foarte foarte mult și posibil sa nu îți dai seama, dar situația a scăpat de sub control! / Ce uratenie/ Ai slabit prea mult.. Mereu ai aratat super! Inca 2, 3 kg in plus si e ok! 🤗/ Aoleuuuuu… oase cu piele…. nu se vede bine deloc, iartă-mă”, sunt doar câteva dintre reacții.

Diana Munteanu, la un pas de anorexie? Fanii au intrat în panică: ”Ai slăbit foarte mult, îți scapă silueta de sub control” / FOTO

Diana Munteanu nu ezită să ofere replica răutăcioșilor

Diana Munteanu nu tace atunci când are ceva pe suflet, așa că de data aceasta a răbufnit în mediul online. A făcut public numărul kilogramelor sale pentru a da peste nas tuturor celor care o critică din cauza greutății sale.

”53 kg la 1,71 (n.r.: m)? Sunteți doctor în domeniu?”, a scris ea.