Diana Sar, actrița din „Vlad”, a avut o aventură. S-a iubit cu un coleg

Cunoscută drept „Roxana” din serialul „Vlad”, vedeta a făcut mărturisiri picante la emisiunea lui Măruță

Diana Sar, actrița din „Vlad”, a avut o aventură. Vezi cu ce coleg s-a iubit vedeta

Diana Sar este o actriță care a apărut în faimosul serial Vlad, difuzat pe Pro TV. În ceea ce privește cariera sa, bruneta este abia la început de drum, însă aceasta mai are o altă pasiune, modelingul pe care îl practică de mai mult timp. În industria pictorialelor, Diana a excelat, fiind un adevărat talent. Aptitudinile sale nu se opresc aici, vedeta a mai luat contact cu muzica și atletismul.

Rolul său în serialul de pe Pro TV a luat sfârșit, Roxana stingându-se din viață, conform scenariului. Acum, vedeta se concentrează pe proiectele sale de modelling, însă acest lucru nu înseamnă că a renunțat la actorie.

Diana Sar face dezvăluiri șocante despre viața sa privată

Diana Sar, actrița din „Vlad”, a avut o aventură. Vezi cu ce coleg s-a iubit vedeta

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a acceptat provocarea unui joc specific show-ului. Regulile impun vedetelor să mănânce sosuri extrem de picante, dacă acestea refuză să citească întrebările de pe bilețel, deși sunt totuși obligate să răspundă la acestea. Rubrica sosurilor iuți este una de care se tem toți invitații emisiunii.

În cadrul acestui joc, actrița din Vlad a făcut o dezvăluire extrem de piperată. Vedeta a recunoscut, conform Playtech.ro, că ar fi avut o aventură cu un coleg de-al său, aventură despre care nu a știut nimeni. Dan Ursu este bărbatul cu care s-a iubit vedeta. Acesta nu este însurat și nici nu se știe dacă era vreo domnișoară în viața lui la acel moment. Totuși, în prezent, Dan Ursu este într-o relație.

Diana Sar, actrița din „Vlad”, a avut o aventură. Vezi cu ce coleg s-a iubit vedeta

La aceeași rubircă, modelul a refuzat să citească două întrebări, fiind obligată să mănânce din sosurile foarte iuți. La întrebările necunoscute, vedeta a răspuns tot cu numele unor persoane, printre ele numărându-se: Monica Bârlădeanu, Ana Bădilaș, Emilian Oprea și Anghel Damian. Trei dintre aceștia sunt chiar colegii ei din serial.

Actrița a mărturisit că nu va mai participa la acestă rubrică a lui Măruță. Totodată, Diana s-a distrat copios la provocarea lansată de echipa de la Pro TV.