De la debutul pandemiei de coronavirus, Diana Șoșoacă, făcând parte la acea vreme din formațiunea condusă de George Simion, AUR, continua să provoace scandaluri și tensiuni la orice adunare. În anul 2020, atunci când AUR a reușit să intre în Parlamentul European, a început jihadul. După mai multe acuzații controversate, Diana Șoșoacă a fost eliminată din AUR. Acum, ea continuă declarațiile critice la adresa conducerii.

Declarații controversate din partea Dianei Șoșoacă

Recent, senatorul independent a vorbit despre orașele pe care le consideră cele mai afectate de restricțiile impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus, însă a vorbit și despre orașele în care măsuri de restricție există doar pe hârtie. Conform acesteia, în Cluj-Napoca sunt cele mai dure restricții, iar populația este terorizată. Pe de altă parte, în Iași, situația este mult mai relaxată.

Senatorul independent susține că cele mai „draconice” măsuri au fost luate în localitățile conduse de primari USR, iar acolo sunt cele mai mari abuzuri din partea Poliției. Conform acesteia, în cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Totuși, se pare că orașul condus de Emil Boc, Cluj Napoca, nu este inclus în topul restricțiilor medii.

Șoșoacă: Îmi este milă de Clujeni

Diana Șoșoacă spune că îi este milă de clujeni, fiindcă aceștia sunt cei mai supuși la restricții, înfricoșați, timorați. Se pare că nu peste tot este la fel. Diana Șoșoacă povestește că în Iași lucrurile sunt foarte relaxate. Conform acesteia conducerea Iașului este liberală, cu tot cu Primărie, Prefectură și Consiliu Județean.

„În Iași nu există amenzi”

Potrivit senatorului independent, în Iași nu există amenzi. Acolo polițiștii și jandarmii o iau în brațe și o pupă. De asemenea, restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii.

În comune, în sate, este liber, însă cea mai liberă zonă din România din punct de vedere al restricțiilor este Maramureșul.