Diana Șoșoacă, discurs plin de jigniri în fața minerilor din Valea Jiului

Acolo unde este rost de scandal, fostul avocat răspunde prezent. Recent, senatoarea Diana Șoșoacă a mers în fața minerilor din Valea Jiului, unde a susținut un discurs plin de jigniri.

Diana Șoșoacă, discurs plin de jigniri în fața minerilor din Valea Jiului.

La fel de agresivă și acidă precum ne-a obișnuit, Șoșoacă nu s-a abținut să nu instige și la nerespectarea măsurilor impuse de pandemie.

Un nou conflict între cetățeni și statul român a izbucnit recent, iar Diana Șoșoacă nu s-a putut sustrage de la o astfel de ocazie de a-și spune punctul de vedere. Pentru că nu și-au primit salariile la timp, aproximativ 100 de mineri de la mina Lupeni, județul Hunedoara, au decis să protesteze, unii dintre ei în subteran. În semn de solidaritate, aceștia au fost urmați și de alte câteva sute de persoane din cadrul unor ale zone de exploatare a cărbunelui din Valea Jiului. Solidară și ea cu necazul oamenilor, Diana Șoșoacă a venit în fața minerilor din Valea Jiului și a susținut un discurs jignitor la adresa unor persoane importante din România.

Senatoarea a folosit un limbaj dur în timpul intervenției sale, transmisă live pe pagina sa personală de Facebook. Deși ar fi trebuit să susțină cauza minerilor și să vorbească despre problemele acestora, Diana Șoșoacă nu a făcut altceva decât să folosească aceeași placă cu care ne-a obișnuit. A vorbit despre pandemie și a îndemnat la nerespectarea măsurilor impuse de autorități. Totodată, aceasta l-a numit nemernic pe Raed Arafat, insinuând că Secretarul de Stat ar putea interzice sărbătoarea Paștelui.

Trebuie să cadă Orban și abuzatorul suprem: Raed Arafat. Dacă nemernicul ala de Raed Arafat va interzice Paștele, trebuie să rezistați. Pandemia nu există. Pandemia a luat sfârșit, a spus-o și doamna doctor Adina Alberts, a spus Sosoaca în fața minerilor de la Mina Lupeni.