Diana Șoșoacă îl desființează pe George Simion. A divulgat totul

Diana Șoșoacă este în continuare revoltată, după ce a fost exclusă din AUR. Senatoarea nu ezită să-și spună punctul de vedere, de fiecare dată când are ocazia. Prezentă la protestul de sâmbătă, al minerilor din Valea Jiului, Diana Șoșoacă l-a atacat dur pe George Simion.

Diana Șoșoacă îl desființează pe George Simion. A divulgat totul

Diana Șoșoacă l-a denigrat, sâmbătă, pe George Simion, în timpul protestului minerilor de la Valea Jiului. Preluând cuvântul în fața mulțimii de oameni adunați la manifestare, a precizat că liderul AUR este plătit cu 50.000 de euro pe lună ”ca să pară mai cu moț decât ea”, potrivit playtech.ro.

Totodată, în timp ce se îndrepta către Valea Jiului, Diana Șoșoacă a mărturisit că a primit apeluri prin care a fost descurajată să nu vină la protest, deoarece va fi omorâtă.

„Știți cât se plătește că să arate un mare șef de partid din care am ieșit eu la o televiziune, că să pară el mai cu moț decât mine? 50.000 de euro pe luna! Că să înțelegeți de unde vine toată denigrarea lui Sosoaca (…) Am primit telefoane, să nu te duci în Valea Jiului, te vor omorî în bătaie, te vor scuipa. Zeci de telefoane, de unde dracu știau că sunt în drum spre voi. Întoarce-te, te vor omorî”, a susținut Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă l-a desființat și pe Raed Arafat

De altfel, Diana Șoșoacă a comparat, în timpul protestului, situația minerilor din România cu cei din afară și a avut un atac dur și la adresa lui Raed Arafat. Ea consideră că acesta trebuia să fie și el prezent în fața minerilor, împreună cu președintele Klaus Iohannis. Mai mult, îl acuză pe Raed Arafat că este unul dintre criminalii țării.

„De 31 de ani România este condusă din afară. Problema minerilor din România are soluții, de 4 ani se încearcă, s-ar putea da drumul la toate minele din România și ați putea avea circa 4.000 euro pe luna, că în Germania. Germania deschide toate minele, iar noi le închidem. În Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe luna, iar aici ne batem joc cu 500 de euro pe luna? Fasciștii sunt la putere în România.N-o să vedeți demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe țară, pe popor. Dacă otelariile ar fi românești ați trăi în puf și voi și familiile voastre. Există soluții. Știți cine mai trebuia să fie aici? Președintele! Înainte era românii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia să fie aici. Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din România. Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a mai strigat senatoarea în fața minerilor.