Diana Șoșoacă, TĂIATĂ în Senat. I s-a ÎNCHIS telefonul în timpul VOTULUI

Diana Șoșoacă a lipsit la ședința de luni din Senatul României.

Diana Șoșoacă, TĂIATĂ în Senat. I s-a ÎNCHIS telefonul în timpul VOTULUI

Diana Șoșoacă a fost contactată telefonic în ședința Senatului României pentru a-și exprima voturile pe cele 19 legi dezbătute. Aceasta a spus că nu votează și în timp ce trăgea la răspundere Parlamentul României, cei din Senat i-au tăiat telefonul.

„Nu voi vota având în vedere că la acest moment sunt în negociere cu minerii, ceea ce ar fi trebui să facă tot Parlamentul României….”, a spus Diana Șoșoacă.

„Vă mulțumim frumos atunci! Doamna Iovanovici nu-și exprimă votul”, a spus președintele comisiei.

Minerii blocaţi în subteran ies la suprafaţă. Protestele vor continua

Decizia vine după acordul semnat luni la Bucureşti. Documentul prevede plata restanţelor salariale şi a altor forme de susţinere financiară în datele de 25 şi 26 februarie şi plata salariilor din februarie şi martie în decursul lunii viitoare.

Acordul (poate fi consultat aici) menţionează, într-adevăr, plata salariilor restante pe ianuarie, a ajutorului de încălzire şi a salariilor compensatorii pentru cei pensionabili în data de 25 februarie. În 26 februarie, ar urma să fie plătite restanţele aferente tichetelor de masă şi sumele pentru transportul la locul de muncă.

Documentul mai arată că sumele aferente creanţelor salariale din februarie şi martie vor fi plătite pe 5 şi pe 20 martie.