Diana Șoșoacă, UMILITĂ într-o emisiune TV! „Ești o nesimțită ordinară!” Scandalos ce a urmat ÎN DIRECT!

Ziua și scandalul pentru senatoarea Diana Șoșoacă, după ce a fost exclusă din AUR.

Invitată în emisiunea jurnalistului Grigore Cartianu de la Realitatea Plus, avocata a făcut mai multe afirmații care l-au scos din sărite pe moderator.

Cei doi s-au contrazis pe mai multe subiecte, iar după ce și-au adresat mai multe jigniri, fosta senatoare a Alianței pentru Unirea Românilor a părăsit urlând platoul emisiunii. Totul a pornit de la protestul minerilor din Valea Jiului, la care a participat Diana Șoșoacă, însă fără să respecte regulile de protecție împotriva Covid-19 impuse de autorități.

Avocata a declarat că a participat la mineriada din 25 septembrie 1991, unde a fost bătută de mineri şi de jandarmi, acțiune despre care a afirmat că ar fi fost în realitate o lovitură de stat.

„Vorbeşte un om care a fost bătut şi de jandarmi şi de mineri. Îmi aduc foarte bine aminte, că aveam 15 ani jumătate, când eram cu capul în jos şi mi se dădea efectiv în spate cu bate am observat nişte pantofi de lac. Minerii nu au pantofi de lac, deci cine era acolo între minerii aceştia? (…) Aia a fost o lovitură de stat, şi-au bătut joc de mineri”, a spus fosta senatoare AUR.

Acela a fost momentul în care moderatorul Grigore Cartianu a încercat să-i întrerupă discursul avocatei, iar totul a degenerat într-un schimb de acuzații și jigniri. Jurnalistul a dorit, mai apoi, să prezinte câteva „neadevăruri” pe care Diana Șocoacă le-ar fi prezentat minerilor la Lupeni, precum faptul că minele în Germania s-au deschis, însă aceasta a intervenit prompt.

„Am să vă rog să vă limitaţi limbajul, dacă tot sunteţi jurnalist. Mie nu îmi spuneţi că sunt neadevăruri!”, a spus Diana Şoşoacă. „Minele s-au deschis şi la acest moment dumneavoastră sunteţi plătit de USR!”, a continuat avocata.

„Asta e o calomnie!”, i-a răspuns Grigore Cartianu.

Jurnalistul Grigore Cărtianu i-a atras atenția Dianei Șoșoacă că nu a respectat reglementările în vigoare privind măsurile împotriva coronavirusului, moment în care avocata i-a reproșat că nu cunoaște legea.

„Cineva care nu cunoaşte legea, nici măcar limitele jurnalismului”, i-a spus moderatorului. „Nu fiţi mahalagioacă! Nu e în stare să asculte o frază până la capăt!”, i-a răspuns Grigore Cartianu. După un schimb de replici Diana Şoşoacă a plecat, spunând că nu stă alături de „o asemenea caricatură de jurnalist”.