Din bombă sexi a devenit mamă cu normă întreagă și soție iubitoare! Roxana Vancea și-a schimbat viața complet!

Încingea spiritele oriunde era prezentă și ridica audiențele la televizor. Fosta asistentă tv trăiește acum o viață la care nu ar fi visat niciodată.

În urmă cu câțiva ani, Roxana Vancea era considerată o adevărată bombă sexi. Cu forme apetisante și îmbrăcată mereu provocator fosta asistentă tv a frânt multe inimi.

Vedeta a fost mereu preocupată de felul în care arată și nu a lăsat niciodată de înțeles că și-ar dori să se căsătorească. Imprevizibilul și-a spus cuvântul în cazul ei, iar fosta lui Bendeac a lăsat deoparte viața plină de aventură și s-a așezat spre surprinderea tuturor la casa ei.

Din bombă sexi a devenit mamă cu normă întreagă și soție iubitoare! Roxana Vancea și-a schimbat viața complet!

„Am refuzat mereu ideea de căsnicie”

Roxana Vancea a devenit celebră odată ce a ocupat postul de asistentă tv în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. După câțiva ani petrecuți la matinalul respectiv, focoasa șatenă a decis să se axeze mai mult pe viața personală. Roxana s-a cuplat cu Mihai Bendeac alături de care a trăit o poveste de dragoste intensă, dar care nu s-a concretizat în nici un fel într-un final. Cei doi au ajuns să o ia pe drumuri separate.

Imediat după despărțirea de actor, Roxana a declarat că îi plac femeile și nu își mai dorește o relație cu vreun bărbat. Mai mult, fosta asistentă a apărut de câteva ori alături de presupusa ei „iubită” făcându-și gesturi tandre.

Din bombă sexi a devenit mamă cu normă întreagă și soție iubitoare! Roxana Vancea și-a schimbat viața complet!

In aceeași perioadă, fosta lui Bendeac a început să intensifice antrenamentele în sala de fitness ajungând la o formă fizică de invidiat.  Cu toate acestea Roxana nu dădea semne că și-ar dori mai mult de la viață.

Schimbarea a apărut în urmă cu ceva timp  când aceasta l-a întâlnit pe actualul ei soț. Cireașa de pe tort a constat în faptul că deși nu credea în actul căsătoriei, Roxana a spus „da” la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Dragoș.

Cei doi au interacționat întâi în sala de sport, iar fluturii dragostei nu au întârziat să apară.

Pasionați de aceleași lucruri și vizibil îndrăgostiți unul de celălalt, Roxana și Dragoș s-au căsătorit rapid.

„Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită  că  sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos.” , a declarat Roxana.

Bărbatul care i-a dat viața peste cap vedetei a venit la pachet cu fiul lui în relație. Fosta asistentă s-a îndrăgostit iremediabil de Milan căruia i-a devenit o a doua mamă. Roxana a mărturisit că deși în trecut respingea ideea unei căsnicii, acum totul a căpătat alt sens în viața ei.

Din bombă sexi a devenit mamă cu normă întreagă și soție iubitoare! Roxana Vancea și-a schimbat viața complet!

Fosta asistentă se preocupă de micuț și și-a luat atribuțiile de părinte matern în serios.

„Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a mai adăugat ea.

Chiar dacă se declară mulțumită cu modul în care familia ei arată acum, Roxana își dorește să aducă pe lume un copil. Deocamdată vedeta și soțul ei se află în pline renovări cu locuința în care urmează să se mute. Cel mai probabil după această etapă fosta asistentă și Dragoș vor lucra intens la „proiectul” unui nou bebeluș în familia lor.