După ce a renunțat la cariera în televiziune, Victor Slav s-a lansat în lumea afacerilor. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a deschis un restaurant, iar prețurile nu sunt deloc mici.

După ce a renunțat la cariera în televiziune, Victor Slav s-a lansat în lumea afacerilor. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a deschis un restaurant, iar prețurile nu sunt deloc mici.

Chiar dacă industria HoReCa întâmpină probleme din cauza pandemiei de coronavirus, Victor Slav a avut curajul să-și deschisă o locație. Și nu doar că a investit bani în a oferi clienților un mediu plăcut, ci a ales și o locație scumpă: Decebal. Patru ani ar fi căutat Slav locația perfectă pentru bistro-ul său.

Însă și prețurile sunt pe măsură. Conform Cancan, Victor Slav cere 52 de lei pe un meniu cu snițel vienez și cartofi wedges. Cel mai scump preparat din meniul internațional al restaurantului este antricotul de vită cu salsa asiatică pentru care gurmanzii scot din buzunar 92 de lei.

Sursa citată subliniază că fostul prezentator TV se implică activ în tot ce înseamnă business-ul său. Se pare că Victor muncește cot la cot cu angajații lui și este ajutat de actuala sa iubită, superba Selena.

Victor Slav i-ar oferi micuței o pensie alimentară de 500 de euro, stabilită după divorțul pronunțat în 2018. În realitate, presa mondenă a scris că acesta i-ar da de fapt 200 de euro și uneori chiar mai puțin.

Surse din anturajul celor doi au mărturisit pentru sursa citată anterior că blonda este nemulțumită de banii pe care îi primește, mai ales când a văzut că acesta pleacă în vacanțe cu actuala parteneră, semn că investește banii în altceva și nici nu petrece mult timp cu ea.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.

Nu isi permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict.”, ar fi declarat un apropiat al celor doi.