Doinița Oancea și-a speriat fanii din mediul online, după ce a postat o imagine pe Instagram. Vedeta are de ceva timp probleme serioase de sănătate și a mers de mai multe ori la medic. În urmă cu ceva timp actrița a tot mers prin spitale; dar de data aceasta situația este mai gravă decât pare. Este extrem de sinceră cu fanii ei și le povestește prin ce mai trece. A preferat ca internauții să afle chiar de la ea prin ce este nevoită să treacă. Frumoasa actriță nu este ferită de probleme, oricât ar încerca.

Doinița Oancea, imaginea care a îngrijorat pe toată lumea

Ea este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta se confruntă cu probleme grave de sănătate. Este pentru prima dată când vorbește cu fanii ei despre acest subiect delicat.

Zilele trecute, Doinița Oancea decis să își deschidă sufletul în fața admiratorilor, iar aceștia sunt și au fost mereu alături de ea. Imediat ce le-a vorbit despre asta, Doinița Oancea a fost bombardată cu mesaje din partea lor. Asta nu este tot. Ea a postat și o imagine în care apare cu piciorul bandajat, iar internauții s-au panicat imediat.

„Acel moment când… Universul nu vrea să faci ordine… te ia brusc și probabil de nicăieri și o durere de genunchi! Daar… eu pot să mă opun. Deci voi ce ziceți?”,a scris Doinița Oancea la InstaStory.

Doinița Oancea, probleme serioase de sănătate. Cum și-a făcut vedeta apariția pe Instagram / FOTO

Din spusele sale, nu este vorba despre nimic grav acum. A suferit un mic accident în timp ce făcea curățenie prin casă. Așadar, admiratorii îndrăgitei artiste trebuie să stea liniștiți, pentru că întreaga situație este sub control. Din păcate, are dureri la nivelul genunchiului, dar nimic nu o poate opri. A dat din nou dovadă de faptul că este o femeie puternică. În plus, ea le-a mai dat o veste de zile mari celor care o urmăresc. Le-a spus că este pregătită să se lanseze în muzică.

„Edi a zis de mult să-mi să-mi facă o piesă și până la urmă mi-a făcut una. M-a chemat la studio și mi-a zis să trag o strofă de probă, a trebuit să o tragem și pe a doua…”, a declarat artista pentru Antena Stars.