Dorian Popa a reușit astăzi să își îngrijoreze fanii de pe social media. El a făcut un anunț trist, iar oamenilor nu le-a venit să creadă că se întâmplă așa. Câinele lui deja celebru pe YouTube, Cheluțu, a suferit o operație complicată. Vloggerul se teme pentru starea de sănătate a patrupedului său și speră să treacă și peste asta.

Cântărețul este foarte activ pe toate platformele sociale, unde fanii află totul despre el. Dorian Popa postează zilnic vloguri pe canalul lui de YouTube, spre bucuria celor care îl urmăresc. Zilele acestea, a trecut prin momente cumplite. Câinele său a început să se simtă din ce în ce mai rău și a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Chelutu are probleme de sănătate

Inițial, nimeni nu și-a dat seama ce avea. De curând, i s-a dat diagnosticul și a fost operat de urgență. Artistul se roagă să fie totul bine și să nu îl piardă pe prietenul lui bun. Îl iubește enorm, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Pentru Cheluțu, anul 2020 a fost unul extrem de bun. Patrupedul lui Dorian Popa a ajuns faimos pe internet, iar piesa lui a rupt topurile muzicale din România și a stat mult timp în Trending. Are deja mii de fani, care în acest moment stau cu sufletul la gură să vadă dacă starea lui va fi una mai bunp, după ce va fi operat.

Dorian Popa a ajuns la capătul puterilor. Cheluțu a fost astăzi operat: “O să fie bine, tată!”

“CHELUȚU intră ACUM în OPERAȚIE ‼️ avem nevoie de TOATE gândurile voastre BUNE”, a scris Dorian pe Instagram.

Despre motivul pentru care animăluțul a ajuns pe masa de operație, Dorian a vorbit pe vlog. Este fericit că a descoperit problema de care suferă Cheluțu și că aceasta se poate trata.

“Haide Cheluțu! Știiiu că poți!”, “Toate cele bune”, “Lasă Doriane că acum o să iasă un Cheluțu mai puternic de acolo“, “O să fie bine, tată!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.