Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri de la noi din țară. Artistul și-a obișnuit fanii cu vlogurile sale zilnice, unde urmăritorii află multe lucruri despre el. Aproape că nu trece zi fără să nu posteze ceva. De la primele orele ale dimineții pe canalul lui de YouTube, a postat o nouă filmare în care le-a făcut tuturor o mărturisire șocantă. El a ajuns pe mâna poliției și a dezvăluit și motivul pentru care a fost nevoit să dea socoteală.

Dorian Popa a scăpat ușor de data asta

Dorian Popa este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și se bucură de succes. Are o carieră de care este mândru și o iubită pentru care ar face orice. Babs este alături de el orice s-ar întâmpla și el nu poate decât să fie recunoscător pentru acest lucru. Ei bine, el este extrem de activ și în mediul online, acolo unde petrece o mare parte a timpului.

Are mare succes și pe YouTube, unde clipurile sale adună sute de mii de vizualizări zilnic. Artistul și-a cucerit fanii cu sinceritatea de care dovadă de fiecare dată. În plus, el aduce mereu ceva nou și recreează provocări celebre din afară, spre deliciul fanilor.

Dorian Popa a ajuns pe mâna poliției. Totul s-a întâmplat din cauza unui fan: "La a doua abatere..."

Cu toate acestea, vlogul postat astăzi nu a fost unul fericit. Dorian Popa a trecut prin clipe de coșmar din cauza unui fan, care l-a reclamat la poliție. Ce motiv a avut el? Ei bine, după cum știți deja, cei care îl urmăresc sunt extrem de atenții la detalii. Cineva a remarcat că artistul nu staționase corect și nu l-a iertat deloc. L-a reclamat imediat, dar vloggerul a scăpat și de data aceasta doar cu un avertisment. Mare noroc a avut!

”Am mers, am dat cu subsemnatul, nu am fost amendat (…) am fost avertizat verbal, la a doua abatere ești amendat”, a spus Dorian Popa în vlogul său!