Dorian Popa a încins spiritele pe Instagram. Artistul s-a pozat așa cum doar iubita lui îl vede în dormitor / FOTO
in

Dorian Popa a încins spiritele pe Instagram. Artistul s-a pozat așa cum doar iubita lui îl vede în dormitor / FOTO

Dorian Popa a renunțat de tot la inhibiții.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați bărbați din lumea mondenă. Artistul este apreciat de mii de femei  de pe Instagram, dar el are ochi doar pentru una. Și aceea este iubita lui, Babs. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi și se bucură de succes pe toate planurile. În plus, de când s-au mutat în noua lor casă viața lor s-a schimbat și au planuri mari de viitor. Zilele trecute, el i-a demonstrat iubitei lui că ar face orice pentru ea și a surprins-o într-un mod inedit. După ce și-a vândul bolidul de lux, artistul nu a luat o altă mașină doar pentru el. A decis că este vremea ca și Babs să fie văzută la volanul unei alte mașini.

Dorian Popa, mai sexy ca oricând

În plus, Dorian Popa știe să atragă atenția cu fiecare apariție. Fiecare imagine pe care o postează pe rețelele sociale face furori și adună mii de like-uri. Recent, el a postat o fotografie în care și-a făcut apariția gol în dormitor și a încins internetul. În doar câteva minute a adunat mii de like-uri și sute de comentarii. Dacă nici Dorian Popa nu știe cum să își surprindă fanele, atunci cine?

Dorian Popa a încins spiritele pe Instagram. Artistul s-a pozat așa cum doar iubita lui îl vede în dormitor / FOTO

„Mergem să luăm mașina pentru ultima oară. După care nu o s-o mai vedem. Parcă mă încearcă așa niște fiori, un sentiment ciudat. Pentru că bă, e mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, este mașina pe care voi o cunoașteți cel mai bine; pentru că deși am avut și alte mașini înainte, ele nu erau atât de prezente pe YouTube, nu eram atât de atașat de ele.”, a mărturisit Dorian Popa pe YouTube, acum câteva zile.

Așadar, Dorian Popa și-a făcut apariția într-o ipostază incendiară și le-a arătat admiratoarelor ceea ce doar Babs vede în dormitor. Acestea au fost încântate de imaginea postată, iar reacțiile au fost și ele pe măsura așteptărilor. Ce a făcut mai exact îndrăgitul artist, imediat după ce s-a trezit. Ei bine, s-a așezat în fața oglinzii, doar după ce și-a acoperit zona intimă cu un prosop și a postat repede imaginea pe Instagram. Nu este pentru prima dată când el le face admiratoarelor sale o asemenea surpriză de proporții.