Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică"
in

Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică”

Dorian Popa a avut parte de un trecut dureros.

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați artiști de la noi. El a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci face furori pe internet. Este un bărbat de succes, care a luptat din greu pentru a reuși tot ce și-a propus. Duce o viață de lux, la care multă lume doar visează. De când s-a mutat în casa visurilor lui, viața i s-a schimbat complet. Chiar dacă a întâmpinat multe probleme, iar drumul lui a fost greu nu s-a dat bătut. Drept dovadă acum are o grămadă de bani și își permite orice pentru el și pentru familia sa.

Dorian Popa a avut parte de un trecut dureros

În plus, chiar luna trecută a făcut un gest emoționant pentru cea care i-a dat viață, dar și pentru iubita lui, Babs. Dorian Popa a luat decizia de a renunța la bolidul de lux, pe care toți fanii îl cunoșteau. A luat pe el o sumă frumușică de bani, pe care a folosit-o așa cum a simțit. Ei bine și-a cumpărat o mașinp nouă, dar le-a luat câte un bolid de lux și celor mai importante femei din viața lui.

Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, Dorian Popa nu a avut parte de un trecut prea ușor. Ei bine, artistul El a avut parte de multe întâmplări dureroase, despre care nu a avut puterea să vorbească până de curând. Vloggerul a vorbit deschis despre cea mai dureroasă perioadă, și anume divorțul părinților săi pe când avea numai 14 ani.

Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică"

Totul l-a afectat din cauza faptului că era doar un copil și nu înțelegea exact ceea ce i se întâmplă. Din fericire, a depășit acele momente. Acum, este bine, dar nu poate uita trecutul dureros oricât de tare ar încerca.

„Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu. Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare”, a mărturisit Dorian Popa în emisiunea lui Mihai Gâdea, zilele trecute,

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: "Vreau să fie ceva foarte special"

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: „Vreau să fie ceva foarte special”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gata de nuntă. Uite ce i-a dat de gol: "Să-ți devin regină"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gata de nuntă. Uite ce i-a dat de gol: „Să-ți devin regină”