Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țară! Prezența lui în mediul online a crescut incredibil, iar expresia „Hâtz, Johnule” a devenit deja o semnătură de-a artistului. Contactat de reporterii Antena Stars, vedeta a dezvăluit că își va schimba numele în buletin, iar totul a pornit de la o provocare din partea urmăritorilor săi.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei.

Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Ce nume va avea Dorian Popa în buletin

După cum am zis mai sus, Dorian Popa este cunoscut printre altele și pentru expresia „Hâtz Johnule”, astfel că în buletin o să își adauge numele „Hâtz”!

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”. Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea.”, a mai spus Dorian Popa pentru Antena Stars.