Dorian Popa face furori cu fiecare apariție. Acesta are sute de mii de fani pe rețelele sociale și are parte de toată susținerea sin partea lor. Aceștia au impresia că știu totul despre el, pentru că este extrem de sincer de fiecare dată. Chiar și așa, vloggerul reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată.

Chiar dacă este mereu pozitiv și transmite o energie bună, Dorian Popa ascunde o poveste dureroasă. Nu vorbește prea des despre trecutul lui, dar de data aceasta situația a fost puțin diferită. Artistul a trecut prin clipe de coșmar, pe vremea când era doar un copil. Fiind la o vârstă fragedă, Dorian nu a știut cum să gestioneze întreaga situație.

Dorian Popa nu a fost fericit în trecut

Mama și tatăl lui au lua o decizie care l-a afectat enorm pe îndrăgitul cântăreț. Părinții acestuia au divorțat, pe vremea când era doar un simplu copil. Nu înțelegea prea bine ce se întâmplă și l-a durut enorm, deși de cele mai multe ori nu a lăsat să se vadă asta. Mamișor a fost mereu alături de el și l-a sprijinit la orice pas, indiferent de ce decizie a vrut să ia în viață.

Dorian Popa, mărturisiri dureroase din trecut. De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său: "El voia să nu mai vorbesc cu mama"

În schimb, părintele său nu a fost atât de prezent. El a încercat să își îndepărteze copilul de propria sa mamă și în unele momente l-a șantajat emoțional. Acesta a vrut să îi ofera în dar o mașină, doar pentru a întrerupe orice fel de legătură cu femeia care i-a dat viață. La scurt timp după cele întâmplate, tatăl vloggerului s-a stins din viață. El a decis să nu meargă la înmormântare și abia recent a explicat de ce a preferat să nu fie prezent acolo.

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a spus Dorian Popa la ”Acces Direct”