Dorian Popa a fost luat la rost de fanii lui de pe internet. Aceștia nu au putut să se abțină și l-au taxat pentru o greșeală imensă pe care a comis-o. Se pare că artistul și-ar fi parcat mașina pe mai multe locuri, iar ei nu au suportat acest lucru. Susținătorii lui au început să îi dea zeci de comentarii și nu au fost deloc blânzi cu el.

Dorian Popa este un artist cunoscut și îndrăgit din țara noastră. De când s-a apucat de vlog, el a ajuns la un număr impresionant de urmăritori. Pe rețelele sociale, vloggerul petrece foarte mult timp și ține legătura cu toți admiratorii lui. Este nelipisit de pe social media, unde postează în fiecare zi. În plus, el a devenit un model pentru mulți adolescenți din ziua de astăzi.

Dorian Popa a parcat pe mai multe locuri

Iubitul lui Babs este recunoscut și pentru stilul lui unic. Mulți ar vrea să fie ca el, dar foarte puțini reușesc acest lucru. În ultima vreme, el a dat lovitura cu Cheluțu, câinele pe care l-a salvat de la moarte. El l-a ajutat pe acest animal să ducă o viață mai bună, iar acum toată lumea îl cunoaște. Cheluțu are deja mii de fani și milioane de vizualizări pe YouTube. Toată lumea i-a ascultat cel puțin odată piesa, măcar din curiozitate.

Dorian Popa, tras la răspundere de fani! Ce motiv au avut internauții: ”Prima ședință de parcare a lui Cheluțu”

Zilele acestea, Dorian Popa a apărut pe pagina ”Ai parcat ca un bou – București”. Fanii i-au văzut mașina parcată greșită, au pozat-o, iar imaginea a ajuns imediat pe social media. Internauții l-au criticat dur pe artist, după ce acesta a parcat pe mai multe locuri. Comentariilor sunt de-a dreptul savuroase.

Merita sa fie blocat cu alte 2 mașinii fata și spate dar la milimetru si ca sa iasă ori le lovește si e bun de plata ori asteapta/ Prima ședință de parcat a lui Cheluțu/ Nu vreau sa-i iau apararea,nu-l apreciez in niciun fel,dar in poza se poate vedea ca locurile sunt numerotate,ceea ce inseamna ca sunt private,ceea ce poate inseamna ca el detine locurile actuale..daca nu este asa inseamna ca este un 🐷🦧🦍🐒🐀🦣 si toata gradina zoologica 😂😂”, sunt doar câteva comentarii lăsate de internauți.