Jador face tot ceea ce îi stă în putință pentru imaginea sa. Este conștient că imaginea vinde și vrea să arate cât mai bine pentru fanii lui. Artistul are mare grijă de felul în care arată și are un trup la care mulți bărbați doar visează. Datorită aspectului său fizic a reușit să cucerească multe femei de-a lungul timpului și este mândru de asta.

Chiar dacă pentru unii este perfect, Jador nu este complet mulțumit de felul în care arată. Crede că mai are multe lucruri de îmbunătățit, dar nu le-a acordat atenție până acum. În cadrul emisiunii al cărui protagonis este, ”Jador Adevărat”, manelistul a făcut o serie de dezvăluiri de senzație. Se paree că îndrăgitul cântăreț vrea să aibă un zâmbet perfect.

Jador vrea să apeleze la ajutorul specialiștilor

Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și transmite o energie pozitivă, dar cu toate acestea nu este complet mulțmumit de felul în care arată dinții lui. S-a gândit în repetate rânduri că ar fi cazul să ia atitudine în acest sens și să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Își dorește un zâmbet perfect, alb, care să dea bine pe cameră. La fel ca acela pe care îl afișează cu mândrie Dorian Popa. Crede că trebuie să își pună și el fațete dentare, pentru a fi pe deplin mulțumit de felul în car arată și să se simtă mai bine în pielea lui. Când se va întâmpla acest lucru rămâne de văzut, cert este că primul pas a fost deja făcut.

Dorian Popa, un model pentru Jador. La ce schimbare vrea să apeleze artistul: ”Trebuie să-mi pun...”

Toți știu că atunci când Jador își pune ceva în cap nimeni și nimic nu îl poate face să își schimbe deciziile. Nici măcar mama lui, care nu a fost de acord nici cu tatuajul pe care a decis să și-l facă.

”Trebuie să-mi pun fațete ca să am dinții mai albi”, a spus Jador în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”.