Când vine vorba de o nouă relație fiecare persoană are anumite dorințe secrete legată ce această nouă legătură care se formează, iar acest lucru are de-a face și cu zodia fiecăruia. Există zodii care își doresc să fie acceptate, în timp ce altele își doresc ca nouă relație să le aducă o persoană grijulie. Totuși, pentru că sunt la început nu vor spune niciodată aceste lucruri, dar speră în secret să se întâmple.

Berbec

Vrei ca această persoană cu care ai început nouă relație să poată să îți stea alături chiar și atunci când ești exagerat de sincer. Mai ales că ești genul care spune ce crede fără menajamente. Deci ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și să-ți accepte sinceritatea.

Taur

Îți dorești pe cineva care să știe să te aprecieze la adevărata ta valoare. Din cauză că mulți oameni nu știu cum să se comporte cu tine din cauza felului tău intens și pasional de a fi. Așa că vrei pe cineva care să știe să te accepte.

Gemeni

Ai un trecut despre care nu prea vorbești des. Dar și atunci când o faci vrei ca persoana de lângă tine să te înțeleagă și să nu te judece pe baza acestui trecut. Mai ales că din cauza curiozității tale s-ar putea să nu fi luat întotdeauna cele mai bune decizii.

Rac

Ești o persoană care are mereu grijă de cei din jur, așa că îți dorești pe cineva care să-ți ofere aceeași grijă. Ești genul care sare în ajutorul oricui. Așa că, este de înțeles de ce crezi ca persoana cu care ai început o relație ar trebui să fie asemenea ție.

Leu

Ai nevoie de atenție și validare în fiecare moment. De aceea vrei pe cineva care să-ți arate că te apreciază. Cineva care să se asigure că primești tot timpul ceea ce cauți. Vrei acea persoană care să facă totul pentru tine.

Fecioara

Ai foarte multe așteptări și standarde. Ești foarte perfecționistă, așa că nu toată lumea te poate înțelege. De aceea îți dorești pe cineva care să fie gata să te accepte și care să se încadreze în standardele tale imposibile.

Dorința secretă pe care o are fiecare zodie atunci când intră într-o nouă relație. Vărsătorul vrea pe cineva care să-i ofere libertate!
Foto: Bigstock.com

Balanța

Ai nevoie de o relație care să nu te facă să simți constant nesiguranță. De aceea ai nevoie de o persoană care să-ți dovedească că te iubește și că nu vrea nimic de la tine. Îți dorești pe cineva care să te poată accepta.

Scorpion

Când vine vorba de a avea încredere în ceilalți, nu prea te descurci la acest capitol. Îți este teamă că ai putea fi trădat, așa este foarte greu pentru oricine să-ți câștige încrederea. Deci persoana pe care o lași să intre în viața ta, trebuie să fie demnă de încrederea ta.

Săgetător

Îți place să explorezi și vrei să vezi întreaga lume. Deci în secret sper că persoana iubită este cineva care este la fel de pasionat de acest lucru. Adori să călătorești, așa că ai nevoie de o persoană cu care să împărtășești această pasiune.

Capricorn

Ești o persoană muncitoare și de aceea ai reușit să înveți foarte multe lucruri. Așa că în secret vrei ca persoana cu care ai început această relație să te aprecieze și să vină să-ți ceară ajutorul de fiecare dată. Și mai vrei pe cineva care să muncească la fel de mult ca tine.

Vărsător

Ești genul care pune foarte mult accent pe libertatea sa. Deci ai nevoie de cineva care să-ți ofere libertate. Îți dorești pe cineva care să înțeleagă că o să mai ai și momente în care s-ar putea să dispari fără să spui nimic.

Pești

Vrei romantism și vrei ca relația ta să fie doar lapte și miere. De aceea ajungi să speri că persoana iubită va face tot ce trebuie pentru ca relația să fie perfectă. Ai nevoie de cineva care înțelege când trebuie să ajungă la un compromis.