Drama Mariei Cârneci. Ce se întâmplă cu artista la un an de la moartea soțului

Maria Cârneci continuă să treacă prin clipe extrem de grele la un an de la moartea soțului său. Artista nu a depășit momentul nici măcar până în această clipă.

Drama Mariei Cârneci. Ce Se întâmplă cu artista, la un an de la moartea soțului
Drama Mariei Cârneci. Ce Se întâmplă cu artista, la un an de la moartea soțului

Se împlinește un an de când Maria Cârneci a rămas văduvă. Cu durere în suflet, artista s-a pregătit pentru pomana de un an a soțului. Îi este foarte greu și acum să treacă prin atâtea amintiri. Ea nu a depășit nici acum pierderea celui care i-a fost alături o viață.

Maria Cârneci a avut o căsnicie mai bine de 40 de ani. Ea și soțul său erau iubiți, dar și cei mai buni prieteni. El a fost alături de ea în toate momentele importante din viața sa, o însoțind-o la toate concertele și evenimentele. Atunci când a murit bărbatul i-a lăsat Mariei Cârneci o durere greu de vindecat.

Prezentă la o emisiune TV, Maria Cârneci a povestit că nu poate depăși momentul. Știe că a trecut un an de când acesta nu mai este printre cei vii, însă încă îl așteaptă acasă.

Povești spuse cu durere în suflet

Soțul său a avut o ultima dorință înainte să moară. Maria Cârneci povestește că ultima dorință a acestuia a fost să își vadă nepoatele încă odată. El le-a iubit foarte mult și mereu a fost lângă ele. Nepoatele Elenei sunt singurele care îi aduc acesteia un strop de alinare în perioadele care sunt din ce în ce mai grele.

Drama Mariei Cârneci. Ce Se întâmplă cu artista, la un an de la moartea soțului
Drama Mariei Cârneci. Ce se întâmplă cu artista, la un an de la moartea soțului

 „Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastasul de un an”, a declarat Maria Cârneci, în cadrul emisiunii „Acces Direct de Week-end”.

Maria povestește că atunci când a simțit că moare, soțul său a cerut să vadă fotografia nepoatelor. Pe ele le-a regretat cel mai mult. Fetele știu acum că bunicul lor este în Cer, la Dumnezeu și că într-o zi se va întoarce înapoi.

La fel simte și ea. Deși este o persoană matură și știe că un deces este de neîntors, ea nu poate accepta acest lucru. Simte că la un moment dat el se va întoarce acasă. Din acest motiv, tristețea o doboară tot mai mult, mai ales acum, că sărbătorile se apropie, iar Maria Cârneci își aduce aminte tot mai mult de cel care i-a fost alături zeci de ani, la bine și la greu.