Drama Mirelei Vaida. Este una dintre cele mai apreciate vedete, atât pentru familia frumoasă pe care o are, cât şi pentru cariera pe care şi-a construit-o prin multă muncă, însă puţini ştiu perioada cea mai grea prin care a trecut.

Drama Mirelei Vaida. Chiar dacă viața ei este acum aproape perfectă, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Artista s-a chinuit extrem de mult să rămână însărcinată după şase ani de la căsătorie. Prezentatoarea a pierdut două sarcini din cauza stresului.

Drama Mirelei Vaida

”Păi dacă eu m-am măritat la 27 de ani, copiii au venit la 33 de ani. Destul de târziu. Vreau să zic aşa, până la 30 de ani am fost mai preocupată de job, de carieră. La 29 de ani am intrat în Antena 1, un proiect zilnic care îmi lua toată energia, care îmi lua tot timpul şi nu gândeam în vremea aia la copii.

Şi când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut…sau chiar trei. După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini, am reuşit să rămân însărcinată cu Carla şi să o aduc pe lume.

După aceea am zis, Doamne, dacă pot să fac acum, să nu pierd timpul, să mai fac încă unul. Cine ştie ce se întâmplă. (…) A fost cel mai greu. Noi mâncăm prost, ne stresăm, organismul trebuie pregătit, nu doar fizic, ci şi emoţional. (…) Copilul când vine trebuie să fie primit într-un cuib, în linişte.

Chiar e o pregătire spirituală din punctul asta de vedere. (…) După ce piezi două sarcini, foarte greu îţi revii. Din cauza calităţii vieţii care e din ce în ce mai slabă, femeile nu mai au aceeaşi putere de a naşte copii”, a declarat Mirela Vaida, potrivit viva.ro.