Drama prin care a trecut Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a mărturisit…

Este una dintre cele mai îndrăgite moderatoare TV, fanii putând să o urmărească la Kanal D. Puțini însă știu despre drama prin care a fost nevoită să treacă Teo Trandafir. Vedeta a ținut departe de ochii lumii viața sa amoroasă, însă aceasta s-a deschis și a vorbit despre relațiile ei.

Drama prin care a trecut Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a mărturisit...

Teo Trandafir este foarte privată cu vedere la relațiile sale amoroase, însă aceasta a decis să vorbească despre ele și cum a trecut printr-o dramă. Prezentatoarea de la Kanal D a fost căsătorită de două ori, iar primul ei iubit a fost un profesor de naționalitate americană, pe nume Dave.

Povestea celor doi a început înainte de Revoluție, atunci când cetățenii care aveau legături cu cetățenii străini erau supravegheați de către fosta Securitate. La acea vreme, Teo Trandafir avea 22 de ani, iar Dave era prima sa iubire. Din cauza faptului că Dave era străin, Securitatea i-a urmărit vreme îndelungată pe cei doi.

La un moment dat, casa fericitului cuplu a fost spartă, iar toți banii pe care îi aveau, le-au fost luați. Din cauza situației respective, cei doi au ajuns să pună capăt frumoasei relații. Vedeta TV a fost nevoită să vadă cum iubirea sa pleca, acesta fiind unul dintre motivele din cauza cărora a urât atât de mult comunismul.