Drama prin care trece fiica Irinei Loghin: „Ne chinuim foarte mult”

Este fiica uneia dintre cele mai apreciate doamne ale muzicii populare românești, i-a moștenit nu doar frumusețea, ci și talentul, are un soț care o adoră și o mie de motive să se considere împlinită.

Drama prin care trece fiica Irinei Loghin: „Ne chinuim foarte mult”

De fapt, ai crede că la cei 43 de ani pe care tocmai împliniți nu îi lipsește absolut nimic.

Ei bine, pentru Irinuca Cernea, căci despre ea vom vorbi în cele ce urmează, tot acest tablou va fi perfect numai în clipa familia se va mări cu încă un membru. Și să nu credeți că stă cu mâinile în sân.

Dispusă să facă orice pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă, fiica Irinei Loghin a decis să urmeze un tratament de fertilizare și speră ca în curând să rămână însărcinată. „Eu îmi doresc mult o fetiță”, a mărturisit îndrăgita solistă de muzică populară.

Fiica Irinei Loghin visează să devină mamă, la 43 de ani. Totul despre tratamentul pe care îl urmează

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu.

Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a dezvăluit Irinuca Cernea.