După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe mai dă o lovitură! Cine este domnișoara de 19 ani din viața artistului?

Odată cu noul scandal în care este implicat, s-au făcut și mai multe săpături în viața artisului. Recent, s-a descoperit că bărbatul o iubește pe o puștoaică de 19 ani. Cine este tânăra?

Pepe este un artist foarte îndrăgit și, deși s-a scris foarte mult despre viața amoroasă a vedetei, nu mulți știu detalii despre familia din care provine acesta. De curând, s-a descoperit că ar avea o legătură cu o tânără de 19 ani.

Nu au o relație de iubire, ci una de familie! Domnișoara este sora vitregă a cântărețului din partea tatălui. Rebeka, nu pare să aibă o legătură prea apropiată cu artistul, însă acesta a mărturisit că o iubește pe sora lui mai mică.

Rebeka vine cu acuzații la adresa fratelui mai mare!

Sora artistului susține că Pepe nu vrea să aibă nicio legătură cu ea. Deși se vehicula că fostul soț al Ralucăi Pastramă o ajută pe Rebeka să devină cântăreață, tânăra neagă aceste afirmații. Potrivit cancan.ro, fata a povestit că frații ei păstrează distanța în ceea ce o privește.

Ba mai mult, tânăra a dezvălui că s-a văzut cu Pepe de numai șase ori în toată viața. Întrebată de când nu și-a mai văzut fratele, Rebeka a mărturisit că cei doi nu s-au mai întâlnit de câțiva ani. Tot ea spune că se văd numai în situații care au un motiv întemeiat.

Sora lui Pepe, exclusă de către familia lui!

Ultima revedere dintre cei doi a fost atunci când tatăl lor s-a operat, adică în urmă cu 2-3 ani. Tânăra a mai relatat și faptul că ea a încercat să se apropie de Pepe și restul fraților, însă s-a simțit dată la o parte.

Deși tatăl lor își dorește ca toți copiii săi să fie uniți, se pare că aceștia nu vor să o integreze și pe Rebeka în familie. Sora lui Pepe a mărturisit că ea este singura care a făcut pași către ei, însă a fost refuzată. Ținută la distanță, tânăra a obosit să mai insiste.

Puștoaica îi calcă pe urme lui Pepe

Tânăra de 19 ani a moștenit talentul muzical al fratelui său. Rebeka își dorește o carieră muzicală și postează pe canalul său de YouTube filmări în care cântă. Frumoasa fată este extrem de talentată și pune multă pasiune în ceea ce face.