E vestea momentului! Alex Bodi suspect de spălare de bani! Către cine trimitea afaceristul sume fabuloase

Noi amănunte din ancheta ce îl vizează pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu sunt scoase la iveală. Mai nou cei care îl anchetează pe afacerist au identificat tranzacții financiare suspecte realizate de acesta.

De ce a ajuns Selena, fiica lui Alex Bodi, în grija Biancăi Drăgușanu! Ce făcea mama fetiței în acele momente

Se  pare că veștile proaste se țin lanț în ceea ce îl privește pe Alex Bodi. Ancheta care îl vizează în mod direct a ajuns la un punct neașteptat chiar și pentru procurori.

Fostul iubit al Biancăi a devenit acum suspect și pentru spălare de bani. Oamenii legii au analizat în detaliu modul în care afaceristul își administra banii și au făcut descoperiri care i-ar aduce serioase probleme milionarului.

Vira sume uriașe de bani către cosmeticiene

Din sumarul tranzacțiilor pe care Alex Bodi le-a făcut în ultimii ani, anchetatorii au identificat o mare parte dintre acestea ca fiind suspecte. Mai exact, milionarul vira în diverse conturi aparținând unor prieteni sau unor cosmeticiene.

Din datele procurorilor marea majoritate a acestor beneficiari care încasau banii cu titlu de împrumut erau persoane fără vreun statut financiar mare.

Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

Printre acestea se numărau cosmeticiene sau casnice care în opinia procurorilor nu ar fi avut posibilitatea să vireze sume impresionante de bani la doar câteva zile de la presupusul împrumut. De altfel, ceea ce a trezit și mai tare suspiciunea procurorilor a fost faptul că banii se întorceau în contul afaceristului la scurt timp, ca plată a datoriei.

Împrumuturile respective ar fi fost strict fictive, Bodi reușind astfel să transforme banii respectivi în lichidități. În conturile lui Bodi intrau în ultimii doi ani bani prin intermediul unei companii din Germania.

Deocamdată, anchetatorii mai au în continuare de verificat detalii despre activitatea financiară a afaceristului. Conform declarațiilor avocatului Cătălin Dancu, Alex Bodi era urmărit de autorități încă din anul 2018.

A strâns în doi ani o avere uriașă

Până acum doi ani, Alex Bodi nu ieșea cu nimic în evidență în ceea ce privește activitatea profesională. Brusc, fostul Biancăi a cunoscut o ascensiune financiară incredibilă, începând să se îmbogățească foarte rapid.

Afaceristul se lăuda cu apartenența în cadrul companiei croatului Josip Heit, alături de care a derulat multe afaceri. În conturile sale au început să apară milioanele de euro. În mai puțin de doi ani Alex Bodi a reușit să achiziționeze imobile și mașini de lux, fapt care le-a trezit suspiciuni și mai mari oamenilor legii.

Fostul Biancăi și-a cumpărat unul dintre cele mai scumpe penthouse-uri din București pe care l-a vândut apoi cu scopul de a-și achiziționa vila din Pipea pentru care a plătit o sumă impresionantă.

Tot de curând, Bodi a semnat tranzacția și pentru o reședință la Monaco care ar fi costat în jur de 2 milioane de euro. Totodată, mașinile pe care acesta le are în garaj au niste prețuri fabuloase, majoritatea dintre ele fiind achiziționate între 2018-2020.