Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri serioase de viitor. Deși sunt încă mici, ei știu ce vor de la viață și ce au de făcut. Recent, ea a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. A dat chiar și o petrecere, pentru că o asemenea zi nu avea cum să treacă neobservată. Prieteni și familia ei i-au pregătit tot felul de cadouri, dar pe cel mai frumos l-a primit chiar de la iubitul ei.

Artistul a căutat inelul potrivit, a ținut totul secret și în seara cu pricina a cerut-o în căsătorie. Singurii care știau ce a pus el la cale au fost doar părinții lui. Aceștia l-au susținut la fiecare pas, mai ales că avea mari emoții. Totul a decurs conform planului și acum cei doi cântăreți sunt logodiți. După toate acestea, admiratorii au început să își pună tot felul de întrebări.

Edward Sanda și Pavel Stratan se înțeleg de minune

Sincer din fire, Edward Sanda a dat o serie de declarații în care le-a răspuns fanilor la curiozități. El a povestit și cum a ales inelul de logodnă și cât de mult s-a plimbat prin magazine, pentru a-l găsi pe cel potrivit. În plus, el a vorbit și despre viitorul lui socru, cu care se pare că se înțelege de minune.

„I-am făcut cel mai special cadou. I-am cumpărat 100 de trandafiri pentru cei 18 ani, i-am luat niște bijuterii și i-am oferit inelul de logodnă. Am cerut-o deja. A acceptat, normal. Noi de doream asta, i-am zis deja că lângă ea îmi văd întreaga viață și simt că ea e fata lângă care pot să construiesc orice vreau”, a povestit Edward Sanda.

Edward Sanda, adevărul despre cum se înțelege cu viitorul socru: ”Are un aer mai dur”

Părinții Cleopatrei Stratan i-au susținut și ei în tot acest timp pe tinerii îndrăgostiți. Au fost de acors cu toate deciziile lor și sunt fericiți că se înțeleg atât de bine. Pavel Stratan este foarte mulțumit de ginerele lui și îl consideră cel mai potrivit pentru fiica lui. Edward Sanda a fost surprins să audă toate aceste lucruri și nu poate decât să se bucure. La început, socrul lui părea un om dur, dar între timp și-a schimbat total părerea despre el.

 „Sincer, înainte să ne cunoaștem, era mai sobru, are o personlitate puternică și are un aer mai dur. E de fapt un om deosebit și întreaga familie este deosebită, cum rar se mai întâlnește în ziua de azi. Pot spune că am întâlnit niște oameni foarte speciali și foarte frumoși, cu care ne înțelegem bine, avem o legătură strânsă”, a mai spus el.