Edward Sanda și fiica lui Pavel Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși au o relație la distanță, se pare că lucrurile merg de minune între cei doi, mai ales că s-au și logodit în această vară. Cleopatra locuiește în Chișinău, iar iubitul ei stă în București.

De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat de ce aceștia nu se mută împreună, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Frumoasa moldoveancă este încă la liceu în Republica Moldova și trebuie să își finalizeze studiile înainte de a se muta în Capitală.

Cleopatra Stratan i-a luat la verificat telefonul iubitului ei

În prezent, cântărețul se află la Chișinău, acasă la Pavel Stratan. Acolo va petrece primul Crăciun alături de logodnica sa. Bucuria revederii dintre cei doi a fost una foarte mare, iar îndrăgostiții nu ezită să posteze imagini și videoclipuri împreună.

În timp ce Edward Sanda vorbea cu fanii lui prin intermediul Instastory-urilor, iubita lui i-a sustras telefonul și a arătat tuturor că între ei nu există secrete și că are acces oricând dorește la mesageria viitorului ei soț. Aceasta le-a și transmis un mesaj urmăritorilor iubitului ei care au întrebat ce mai face Cleo.

„Pentru cei care sunt interesați, în primul rând, i-am luat telefonul și în al doilea rând, citesc mesajele pe care i le dați soțului meu.”, le-a mărturisit frumosa șatenă.

Se pare că viitorii soți petrec clipe frumoase în orașul natal al Cleopatrei Stratan. Aceștia apar mereu zâmbitori și glumeți pe contul de Instagram și imortalizează fiecare moment pe care îl petrec împreună, semn că dorul a fost mare.

Artistul se înțelege foarte bine și cu familia iubitei, iar viitorul ginere al lui Pavel Stratan a postat o fotografie cu fratele mai mic al lui Cleo. Într-un Instastory, cântărețul l-a numit pe Cezar Stratan ca fiind un „cumnățel desăvârșit”.