Moment plin de emoție pentru Edward Sanda și iubita lui, Cleopatra Stratan. A trecut o lună de când „porumbeii” nu s-au mai văzut, iar el și-a surprins partenera de viață, în direct. Acesta a fost invitat în platoul unei emisiuni, unde vizbil emoționat i-a făcut o declarație de dragoste de zile mari. Fiica lui Pavel Stratan este momentan în Republica Moldova, iar el moare de dorul său.

Edward Sanda și Cleopatra nu s-au mai văzut de o lună

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au demonstrat de mai multe ori că relația lor este una puternică. Anul acesta a fost unul plin de despărțiri și de divorțuri, dar nu este și cazul lor. Au trecut câtteva luni bune de când formează un cuplu și se iubesc la nebunie. Aceștia își declară iubirea în mediul online ori de câte ori au ocazia.

Distanța este o mare problemă pentru ei. Cei doi stau momentan departe unul de celălalt, motiv pentru care suferă enorm. Aflat la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, el a povestit cum fac față acestei perioade dificile din viața lor. Iubirea lor este mult mai puternică decât sutele de kilometri care îi despart, iar el a dovedit din nou asta.

”Prin felul ei de a fi și prin iubirea pe care mi-o poartă necondiționat și invers. Avem cele mai lungi discuții. Nu m-am schimbat în rău, ba din contră, m-a colorat așa mai mult, m-a aprins și mai rău! Am mai multă inspirație! E frumos să iubești și să fii iubit, ce să mai”, a spus Edward Sanda.

Edward Sanda, declarație de dragoste în direct! Cleopatra Stratan s-a emoționat: "Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul"

Edward Sanda i-a făcut o declarație de dragoste superbă Cleopatrei Stratan, care se uita la TV în acele clipe. Dragostea plutește în aer, iar îndrăgostiții mai au ceva timp de așteptat până se vor strânge din nou în brațe. Cei doi vorbesc zilnic ore în șir și sunt nerăbdători să se revadă. Artistul se topește de dorul ei, motiv pentru care și-a declarat iubirea în direct.

”De o lună nu ne-am mai văzut! Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul! Da, mă topesc de dorul ei! Se uită la noi acum!”, a mai spus el.