Edward Sanda și Cleopatra Stratan au reușit să atragă toată atenția asupra lor din nou. Cei doi artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se gândesc serios la viitor. Ei își arată zilnic cât de puternice sunt sentimele lor și se bucură de succes împreună. În plus, chiar dacă nu sunt atât de maturi, ei știu ce vor de la viață.

Cleopatra a împlinit recent frumoasa vârstă de 18 ani. Ea a dat o petrecere la care s-a distrat așa cum se cuvine, dar și în timpul căreia a avut parte de surpriza vieții ei. Cântăreața a primit zeci de cadouri frumoase din partea prietenilor și a familiei. Cu toate acestea, niciunul dintre ele nu s-a putut compara cu cel pe care i l-a făcut iubitul ei.

Edward Sanda, despre alegerea inelului de logodnă

Ei bine, Edward Sanda și-a făcut curaj și a simțit că este timpul să o ceară în căsătorie pe artistă. Simte că ea este persoana alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Chiar de ziua ei, când petrecerea era în toi, îndrăgistul cântăreț i-a cerut mâna. Ea a acceptat și este mai fericită ca niciodată. Nu a bănuit nici măcar o clipă că el s-a gândit la un asemenea cadou.

 „Deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus <Da!> și sunt fericită”, a mărturisit Cleopatra.

Edward Sanda, mărturisiri despre alegerea inelului de logodnă. Artistul a avut mari emoții: "A fost o nebunie"

Alegerea inelului de logodnă a fost cea care i-a dat bătăi de cap. A mers prin mai multe magazine, pentru că voia ca alegerea lui să fie una perfectă pentru ea. A avut mari emoții și în ceea ce privește dimensiunea acestuia, pentru că nu avea un alt inel la el. Din fericire, s-a potrivit perfect și totul a decurs conform planului.

”Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi. A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect!”, a povestit Edward Sanda.