Edward Sanda a șocat pe toată lumea, după ce a apărut plin de sânge pe internet. Mulți dintre fanii lui și-au făcut griji serioase pentru starea artistului. El nu i-a ținut prea mult pe jar, ci le-a spus adevărul. Iubitul Cleopatrei Stratan are un motiv întemeiat, pentru care s-a pozat într-o asemenea ipostază.

Cântărețul are succes pe toate planurile, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul o duce bine pe plan profesional și lansează hit după hit. Piesele lui fac ravagii în rândul comunității sale de fani, care sunt alături de el în fiecare moment.

Nici pe plan personal nu o duce deloc rău, mai ales că are alături de el o femeie frumoasă precum Cleopatra Stratan. Cei doi artiștii trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni de zile.

Edward Sanda, plin de sânge pe Instagram. Ce i s-a întâmplat artistului / FOTO

Edward Sanda și-a uimit susținătorii

Chiar dacă nu sunt de nici măcar un an împreună, vedetele au planuri serioase de viitor. Ei au luat decizia de a se muta împreună, iar acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat. Mai mult decât atât, Edward Sanda a cerut-o și în căsătorie, chiar de ziua ei de naștere.

Fiica lui Pavel Stratan a avut un majorat pe care sigur nu îl va uita niciodată.

„Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi. Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întodeauna”, a spus ea.

Recent, îndrăgitul artist și-a făcut apariția pe Instagram cu fața plină de sânge. Admiratorii au început să își pună tot felul de întrebări, dar el a spart suspansul destul de repede. Iubitul Cleopatrei Stratan le-a explicat acestora că este vorba despre un machiaj, care a fost cel mai probabil realizat pentru filmarea unui videoclip.