Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi artiști sunt extrem de fericiți împreună, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Aproape că nu există zi în care să nu își dedice dragostea pe rețelele sociale. Se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și au planuri serioase de viitor.

Ceea ce părea doar o joacă de copii între Edward Sanda și Cleopatra Stratan, devine din ce în ce mai serios. Zilele trecute, cântărețul și-a făcut curaj și a cerut-o pe frumoasa lui iubită în căsătorie. După cum bine știți deja, ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care îndrăgita artistă a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.

Edward Sanda le răspunde curioșilor

Cei doi artiști sunt împreună doar de 8 luni, dar știu foarte bine ce își doresc să facă pe viitor. De când au văzut că totul este serios între ei, fanii au început să își pună tot felul de întrebări legate de relația lor. Curioși din fire, internauții au vrut să afle când vor deveni părinți. Edward Sanda nu s-a putut abține și i-a răspuns fanului său la întrebare.

Edward Sanda, pregătit să devină tată. Când vor el și Cleopatra Stratan să facă un copil

Cleopatra Stratan se consideră o persoană noroasă, pentru că a găsit un iubit precum el. Chiar și părinții lor au o părere bună despre ei și se laudă reciproc. Au avut mereu parte de susținerea lor, chiar și în cele mai delicate momente. De exemplu, părinții lui Edward Sanda au fost singurii care știau că fiul lor o ca cere de soție pe iubita lui în seara respectivă.

”Îți dorește un bebe cu Cleo?”, a fost întrebarea curiosului, urmată de răspunsul uimitor al artistului: ”Normal! Peste ani va apărea și Cledwțul sau Cledwța”, a spus Edward Sanda pe contul lui oficial de Instagram.