Dragostea plutește în aer pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Cei doi îndrăgostiți sunt gata să se mute împreună. Cea care a vorbit despre marele pas este chiar artista. Fiica lui Pavel Stratan și-a dorit acest lucru din tot sufletul, iar visul ei se va împlini. În plus, cântăreața a făcut o serie de mărturisiri uluitoare și despre copiii pe care îi vor avea împreună.

Cei doi ”porumbei” sunt în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment împreună. Vedetelor nu li se dădeau mari șanse să rămână împreună, dar au demonstrat că relația lor este una puternică. Cântăreții sunt gata să mai facă un pas important pentru viitorul lor și anume să se mute împreună.

Cleopatra Stratan va fi o mamă model pentru copiii ei

Edward Sanda este ferm convins că ea este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Drept dovadă anul acesta, chiar de ziua ei de naștere a cerut-o de soție. Simpatica artistă a acceptat fără să se gândească de două ori, iar momentul a fost unul emoționant pentru toată lumea.

Cleopatra Stratan, deși are doar 18 ani, știe bine cum vrea să arate viitorul ei alături de iubit. Este de părere că anumite decizii pe care le ia nu țin de vârstă, ci de dragostea dintre ei. Că tot a venit vorba de decizii, ei se vor muta împreună în București, după ce ea își va susține examenele.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, gata să se mute împreună. Artista, declarații de senzație: „Tot ce pot să-mi doresc”

„Mi se pare minunat și știți de ce? Pentru că asta vine din suflet și nu ține de vârstă!”, a spus Cleopatra Stratan la InstaStory.

Vedetele își doresc pe viitor chiar și copii, iar despre asta le-a vorbit cu mare sinceritate admiratorilor de pe internet. Ea a mai spus că va fi o mamă care își va susține întotdeauna copiii, indiferent de deciziile pe care le iau în viață. Cel mai bun exemplu pentru ea au fost chiar părinții ei, care au sprijinit-o de fiecare dată.

„Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi”, a continuat artista.

 

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întodeauna”, a adăugat vedeta.