Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt tineri și se iubesc la nebunie. Chiar dacă ea abia a împlinit 18 ani, cei doi îndrăgostiți se gândesc serios la viitor. Au doar câteva luni de când sunt împreună, dar în timpul acesta au realizat că sunt suflete pereche.

Ei sunt convinși că vor să își petreacă tot restul vieții împreună și prin iubirea lor devin usor, usor cel mai iubit cuplu al României. De când cântărețul i-a cerut mâna iubitei sale, fanii s-au tot întrebat când va avea loc nunta. Ei bine, se pare că artiștii s-au gândit serios la asta.

Cei doi sunt la fel de nerăbdători, ca și apropiații lor, să își unească destinele în fața Stării Civile, dar și în fața lui Dumnezeu. Pandemia de coronavirus le-a stricat și lor toate planurile de anul acesta și au fost nevoiți să amâne astfel momente semnificative.

 Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au decis! Când are loc nunta și cine vor fi nașii îndrăgostiților: "Noi ne dorim foarte mult să..."

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri serioase

Cel mai probabil, marele eveniment ar fi avut loc anul acesta, dar este programat pentru vara anului viitor. Cei doi vor face nunta, doar după ce lucrurile din țara noastră se vor liniști cât de cât. Nu s-au gândit unde vor merge sigur în luna de miere, dar una dintre posibilele destinații ar fi Maldive.

Nu doar că s-au gândit la nuntă, dar știu deja și cine vor fi nașii lor. Este vorba despre Dan Badea și despre soția acestuia. În plus, Edward Sanda și Cleopatra Stratan își doresc și un copil pe viitor. Veștile bune nu se opresc aici! Cei doi cântăreți se vor muta împreună în București, imediat după ce ea va termina cu școala.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda.