Elena Gheorghe, însărcinată din nou. Imaginea care a dat-o de gol pe artistă / FOTO
in

Elena Gheorghe, însărcinată din nou. Imaginea care a dat-o de gol pe artistă / FOTO

Avem o altă graviduță în showbiz!?

Elena Gheorghe a reușit să le dea serios de gândit fanilor recent. Vedeta a postat o imagine în care pare că ar fi însărcinată, iar internetul a luat pur și simplu foc. Nici nu a apărut bine fotografia, că internauții au început să reacționeze. Artista are și a avut mereu o siluetă de invidiat și nu se pune problema să se fi îngrășat.

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și se bucură de succes pe toate planurile. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cornel Ene. Cei doi sunt căsătoriți de ani buni, dar se iubesc la fel ca la început. Acesta a fost alături de ea în cele mai grele momente din viața ei, dar și în cele mai frumoase.

Elena Gheorghe ar putea fin din nou gravidă

Ei au fost extrem de rezervați întotdeauna când a venit vorba de viața lor personală. Așadar nu ar fi o surpriză pentru nimeni ca ea să ascundă faptul că este însărcinată. Dar fanii artistei sunt extrem de atenți la detalii și au remarcat imediat faptul că i se vede burtica de gravidă. Imaginea pe care a postat-o Elena Gheorghe a fost realizată în cadrul unui eveniment la care vedeta a participat de curând. Rochia pe care a purtat-o era foarte mulată și îi venea de minune, dar lăsa burtica la vedere.

”Dacă Dumnezeu vrea să avem trei copii, ne vom bucura de trei, dacă vrea doi, ne bucurăm de doi. Dacă nu aveam pereche, poate ne mai gândeam la unul. Momentan însă, nu am luat în calcul acest aspect”, a spus Elena Gheorghe acum ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Elena Gheorghe, însărcinată din nou. Imaginea care a dat-o de gol pe artistă / FOTO

Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. Ei bine, este posibil ca în viața ei să mai apară un copil, dar momentan nici ea și nici soțul ei nu au confirmat nimic. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă frumoasa artistă este sau nu însărcinată.