Elena Ghoerghe, totul despre perioada neplăcută cu care se confruntă de când a început pandemia! ”Mi-a afectat foarte puternic activitatea…”

Elena Gheorghe vorbește deschis despre cât de afectată este în această perioadă neplăcută pentru foarte mulți dintre artiști.

Elena Ghoerghe, totul despre perioada neplăcută cu care se confruntă de când a început pandemia! ”Mi-a afectat foarte puternic activitatea...”

Elena Gheorghe se mândrește cu o carieră lungă și plină de succes. Se știe că nu doar frumusețea, ci și talentul reprezintă moștenire de familie în cazul frumoasei artiste.

În cadrul unui interviu, Elena Gheroghe vorbește fără perdea despre situația neplăcută cu care se confruntă în aceste momente. Pandemia de coronavirus ne afectează viața în continuare. Așa că nici artista nu face excepție de la situație.

Elena Gheorghe mărturisește ce trăiri o înearcă în această perioadă și cât de afectată este din cauză că toate evenimentele la care trebuia să fie prezentă au fost anulate. Cântăreața empatizează și cu ceilalți artiști care au rămas fără o sursă de venit în toate aceste luni.

Se pare că cel mai mult îi lipsește libertatea de a putea face orice în orice moment și-ar dori. Anul trecut pe vremea aceasta nici nu se gândea la ceea ce va urma. Mărturisește că acum este pe deplin conștientă de faptul că niște lucruri atât de banale cum ar fi ieșirea în oraș cu familia în condiții normale reprezintă o adevărată bucurie de care acum îi este foarte dor.

Elena Gheorghe nu suferă din punct de vedere financiar

Chiar dacă evenimentele i-au fost anulate, vedeta declară faptul că nu este afectată din punct de vedere financiar. În acest moment destul de multe contracte care se bazează pe o muncă în mediul online. Chiar dacă nu este cazul ei, Elena se gândește și la ceilalți artiști care au de suferit. Se pare că acest subiect o sensibilizează și o întristează destul de tare.

„Într-adevăr, pandemia a afectat foarte puternic activitatea noastră, a artiştilor, dar nu numai. Am prieteni, colegi de trupă cu studii muzicale superioare care trec printr-o perioadă dificilă. Este trist şi mult de discutat pe subiectul ăsta. Personal nu mă pot plânge din punct de vedere financiar, iar asta datorită contractelor de imagine şi campaniilor online, care sunt prezente şi îmi umplu timpul”, spune solista.

Elena Ghoerghe, totul despre perioada neplăcută cu care se confruntă de când a început pandemia! ”Mi-a afectat foarte puternic activitatea...”

Cel mai mult îi lipsește libertatea

Chiar dacă acum viața nu este prea bună pentru niciunul dintre oameni și există destul de multe ”victime” ale pandemiei, din diferite puncte de vedere, Elena Gheorghe speră din tot sufletul că anul care se apropie cu pași repezi să fie unul mult mai blând ca acesta, să se instaleze din nou normalitatea și să le ofere ocazia oamenilor să se bucure de ea așa cum se cuvine.

”Din păcate, la vremea aceea nu conştientizam că această libertate de a face ceea ce îţi place, de a te întâlni cu oamenii, de a cânta, de a socializa, de a ieşi seara la un restaurant, de a merge cu copiii în parc sau la locurile de joacă reprezentau cele mai frumoase lucruri de pe pământ.”, spune Elena Gheorghe.

”Trebuie să îi mulţumim pe deoparte, dar, în acelaşi timp, să-l şi rugăm să vorbească cu 2021 şi să ne aducă libertatea înapoi. Ne e dor de ea. Mi-e dor de timpuri bune, mi-e dor de mulţime. Mi-e dor de străzile acelea pline, de freamătul oraşului în timp de sărbătoare, de gălăgia copiilor. Mi-e dor de oameni, de zâmbetele lor, de muzică, mi-e dor de mine. Mi-e dor, atât de dor!”, mărturisește, plină de speranță, frumoasa artistă.